keskiviikko 27. joulukuuta 2023

Matkailuhelmi 52/52 - El tesoro turístico 52/52

Suomen luonto. Tarjoaa meille paljon kaunista, nauttikaa siitä! 

La naturaleza finlandesa. Nos ofrece muchas cosas bonitas, ¡disfruten de ella!








Blogi täyttää muuten tänään 10 vuotta, aika huikeeta! Paljon on tapahtunut vuosien varrella, kiitos kun olet ollut mukana matkassa, on se sitten lyhyemmän tai pidemmän aikaa.

Por cierto, el blog cumple hoy 10 años ¡increible! Ha pasado mucho durante los años, gracias por haberme acompañado, sea durante más o menos tiempo.





8 kommenttia:

  1. Felicitaciones por su blog de 10 años.
    t.Tiina

    VastaaPoista
  2. Huhhuh, 10-vuotta on todella pitkä aika, suuret onnittelut siitä! Meillä tulee maaliskuussa viisi vuotta täyteen, joka sekin on omasta mielestäni jo ihan hyvin, mutta että kymmenen! Suomessa tosiaan on paljon hienoja luontokohteita ja mikä hienointa, ne näyttävät eri vuodenaikoina täysin erilaisilta, joten luonnosta toden totta kannattaa nauttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytynee tunnustaa, että muistelin päivän olleen joulukuun 27. ja ajattelin olevani varma vuodesta. No sen päivän muistinkin sitten oikein, mutta vuosia olikin kaksi enemmän! Luulin kasivuotiaaksi, mutta kymppisynttärithän ne sitten olikin!

      Poista
  3. Suomen luonto on ihan paras! Ja näistäkin kuvista näkee hyvin, miten monimuotoinen se on.

    Onnea kymppivuotiaalle! Hieno saavutus. En muista, miten pitkään olen seurannut blogiasi, mutta aika pitkään kumminkin. Toivottavasti jaksat kirjoitella vielä kaaaaauan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiitos Satu, kun olet ollut mukana! <3 Haaveeni on kiusata teitä löpinöilläni vielä ainakin toiset kymmenen vuotta! :D

      Poista
  4. Myöhästyneet onnittelut 10-vuotiaalle blogille! Ihania kuvia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!