lauantai 31. toukokuuta 2014

Juhlahumua - Celebrando

Tänään on taas se päivä, kun moni päättää opintonsa. Peruskoulun, lukion tai valmistuu ammattiin. Onnittelut heille kaikille! Monia heistä odottaa uudet haasteet ja uudet kuviot uusine ihmisineen. Minäkin jouduin tänään eroamaan ihanista ihmisistä mutta tiedän, että näemme vielä ja toivon heille kaikkea ihanaa!

Ha llegado de nuevo ese día del año cuando muchos terminan sus estudios. El EGB, el bachillerato o terminan la carrera. ¡Muchas felicidades a todos ellos! Muchos enfrentarán retos nuevos con gente nueva. Hoy yo también tuve que separarme de gente maravillosa pero yo sé que nos verémos y les deseo todo lo bonito!

Tässä makupaloja päivän asusta. Mekko ostettu viime syksyn Kanarian reissulta ja Guessin iiiiihanat kengät Huuto.net:istä. Kynsissä Robin Hoodista ostamani tarrat. Paketissa nätit, mutta joko tuote tai sen käyttäjä oli tyhmä; ei ollut ihan mun mieleen. On ne kaukaa ihan nätit...

Aquí fotos de la traje de hoy. El vestido ha sido comprado de Canarias el otoño pasado y los zapatos superguapos de Guess compré de Huuto.net. En las uñas tengo pegatinas que compré de Robin Hood. Bonitas en el paquete, pero o el producto o la usadora fue estúpido; no me gustaban tanto. Son bonitas si miras de lejos...
Lomalaskuri tuolla sivun laidassa näyttää sen verran mukavia lukemia, että ulkona ripsivä sade ja viileä ilmakaan eivät haittaa, nyt alkoi loma!

El contador para vacaciones en el lado derecho de la página ya tiene numeritos tan buenos que no me importan ni la lluvia ni las temperaturas bajas, ¡estoy de vacaciones!

4 kommenttia:

 1. Huikean hyvää lomaa! Se on läpystä vaihto: meikä palaa sorvin ääreen huomenna. Tosin lomaa on sitten taas heinä-elokuussa. Erikoiset nuo kynsitarrat. Pitää viuhtoa käsillä kovaa niin kukaan ei ehdi huomata pikkuryppyjä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viuhtominen käsillä kuuluu onneksi kanarialaiseen puoleeni! :D

   Poista
 2. Mulla ei oo vielä koskaan oikein sujunut noiden koko kynteen tulevien tarrojen käyttö, en vaan saa niitä asettumaan! Oman mielenterveyteni takia olenkin sit palannut käyttämään vaan pienempiä tarroja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienillä taidan jatkaa minäkin... Saksillakin kun yritti leikellä sopivan kokoiseksi, niin sakset vaan nuljui, eikä halunnut leikata tahmaista tarraa... Vaikutti niin kätevältä idealta.... Pöh!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!