tiistai 1. heinäkuuta 2014

Uusi kuu, uudet haasteet - Mes nuevo, retos nuevos

Kesäkuun aikana puuhastelin FB:ssa bongaamaani 30 päivän vatsalihashaastetta. En tiedä, onko tämä taas vaa'an yltiöpositiivista ajattelua mutta haluaisin ainakin uskoa saavuttaneeni pieniä tuloksia! Vähän turhan hurjaksi (mulle) tuo alkoi jo lopussa mennä, mutta loppuun asti mentiin! Heinäkuulle halusin jotain myös jaloille, joten vatsoja unohtamatta, näillä mennään seuraavat 30 päivää!

Durante el mes de junio realizé un reto de abdominales que encontré en el FB. No sé si estos son pensamientos de una libra superpositiva pero quisiera opinar que ¡he conseguido resultados pequeños! Al final empezó a ser un poco bastante duro (para mí) pero ¡lo terminé! Para el mes de julio quería algo para las piernas sin olvidar los abdominales y ¡esto es lo que me va a tener entretenida los próximos 30 días!

(Kuva lainattu netistä - La foto prestada del internet)

2 kommenttia:

  1. Varmasti tuli tuloksia, kun kerran suoritit tuon! :) Mä yritin keväämmällä sitä lankutushaastetta, mutta ei into riittänyt kyllä loppuun asti :D Äsken selailin joogaohjeita, josko niitä alkais taas säännöllisen epäsäännöllisesti tekemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossakin toi lankutusosa oli aika kauhea. Täytyy myöntää, että sitä en tehnyt niin monta min. kun käskettiin vikoina päivinä, ei anna selkä periksi. Tää uusi haaste tuntuu nyt niin kauhean keposelta, kun se on vasta aluillaan ja toistoja on niin vähän!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!