sunnuntai 10. elokuuta 2014

Paluu arkeen - Se acabaron las vacaciones

Tämä paita on saatu tuliaisena sukulaisilta lomamatkalta. Sakset iskivät siihen alkukesästä ja toppi onkin ollut kovassa käytössä koko kesän. Vaikka työt alkaa huomenna (tai oikeastaan alkoi jo perjantaina), ei kesä ole vielä loppunut. Nauttikaa auringosta ja uimaankin vielä uskaltaa!

Esta camiseta me lo trajeron mis familiares de un viaje. Lo ataqué con tijeras al principio de verano y he usado mi nuevo top mucho durante el verano. Aunque empieza el trabajo mañana (o en realidad ya empezamos el viernes) el verano no ha acabado todavía. ¡Disfruten del sol y bañen, se puede todavía!

4 kommenttia:

 1. Täällä ei uskalla uimaan, kun järvessä on norovirusta. Eikä saa mennä uimaan, kun on tikit mahassa. Eikä paista aurinkokaan, kun tuli sateet. Mutta kesää on silti jäljellä, ja kesälomaakin; kolme päivää jos jaksaisi tehdä töitä niin sitten on kaksi viikkoa lomaa :). Pehmeää arkeenpaluuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu yök, kuunneltiin uutisista niitä Treen uimavesihässäköitä... Täällä ei ole satanut, vaikka monena päivänä on ennusteissa ollut "mahdollisesti vähäistä sadetta". Ihanaa, että sulla on vielä lomaa, nautiskele!

   Poista
 2. Se on kyllä totta, että vaikka koulu tai työt alkaa niin kesä ei vielä lopu! Toivottavasti saadaan nauttia lämpimästä elokuusta ja miksei vaikka syyskuustakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olen kesä-/talvi-ihminen, ei ole mitään kauniimpaa kuin aurinkoinen syksy!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!