maanantai 4. elokuuta 2014

Terveisiä Lapista - Saludos desde Laponia

Matkamme on edennyt puoliväliin, kirjoittelen tätä tekstiä Rovaniemen pohjoispuolella Songan kylässä. Kolin ja Kuusamon kautta on edetty tänne ja huomenna alkaa laskeutuminen kohti etelää. Torstaina saavutaan kotiin ja perjantaina olisi paluu töihin. Kun päästään varmempien nettiyhteyksien ääreen, kirjoittelen matkaraporttia kuvien kera. P.S. Täällä pohjoisissakin on kuuma!

Nuestro viaje ha llegado a mitad y estoy escribiendo este texto en el pueblo de Sonka al norte de Rovaniemi. Hemos pasado por Koli y Kuusamo hasta aquí y mañana empezamos a bajar hacia el sur. El jueves llegarémos a casa y el viernes debería volver al curro. En cuanto estemos con conexiones de internet más seguros, escribiré un reportaje con fotos. P.S. ¡Aquí en el norte también hace calor!2 kommenttia:

  1. Hyvää matkan jatkoa! :) Varmasti tulee upea reissu! :) Heh, hassua, että pohjoisessakin on kuumaa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kotona ollaan taas ja loppumatkakin meni mukavasti. Yksi yö oli vähän tukala, kun mökkiin oli paistanut aurinko koko päivän, eikä siellä ollut minkäänlaista ilmastointia... Muuten ei lämmin keli pahemmin haitannut!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!