maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kukkakynnet ja pikkumusta - Algo rojo, verde y negro

Viikonloppuna käytiin vähän shoppailemassa... Ensin bongasin FB:n kirpparilta kynsilakkakyniä kolme kertaa kaupan hintaa halvemmalla ja semmosia piti sitten heti hakea. Nainen, joka kyniä myi, tyhjensi kynsikoristeluvarastojaan ja sain vitosella napattua matkaani kolme lakkakynää ja water decall - siirtokuvia.

El fin de semana hicimos algunas compras. Primero me di cuenta en la segundamano de FB lacas de uñas de punto fino tres veces más barato que en la tienda y fui a buscarme unas. La mujer que vendió las lacas estaba vendiendo todo lo que tenía para decorar uñas y conseguí llevar tres lacas de punto fino e decorativos water decall por sólo cinco euros.


Perjantain ostosreissu alkoi kuuluisilla viimeisillä sanoilla: "Eihän meidän tänään tarvitse mitään vielä ostaa..." Vaan kun siinä luki: TOI-OTA ja sitä kai sanotaan, että kaikilla naisilla pitäisi olla yksi pikkumusta, niin nyt on sit mullakin. Tänään se saatiin sitten tohon kotipihaan. Jospas tämä olisi vähän pieniruokaisempi kuin nykyinen miehen pidentynyttä työmatkaa ajatellen...

La vuelta de compras del viernes empezó con las famosas últimas palabras: "No que tengamos que comprar nada hoy..." Pero era justo lo que buscamos y tenían una oferta en el concesionario que estaba a punto de acabar y teníamos que decidirnos ya. Pues hoy fui a buscarlo y esperamos que gaste un poco menos que el otro que tenemos ahora que mi esposo tiene que hacer más kilómetros para el trabajo...7 kommenttia:

 1. Heh, tuollainen pikkumusta sopis mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Isomustaa" mä himoitsen, mutta kun idea oli se pieniruokainen, niin toi se oli sitten se valinta. Onhan se kyllä aika symppis!

   Poista
 2. Mun kommentti katosi jonnekin avaruuteen O_o.

  On kyllä sympaattisen näköinen pikkumusta, sopii juhlaan ja arkeen ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...jos se oli jonkinlaista AUTOsensuuria.... hahaha... No tämä kommentti onneksi löysi perille.

   On se kyl aika ihq. :P Tänään innoissani taskuparkkeerailin tossa kaupuntilla. Kui sujahtaa nätisti ja vauhdilla pieniinkin lokosiin!

   Poista
 3. Kiva blogi sulla :) Jos tiedät kiinnostavia blogeja, niin vinkkaa mullekkin. Mä oon tosi huono löytämään blogeja. Etenkin Espanjassa asustelevien suomalaisten blogit kiinnostaa. Iloista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oletko lukenut Vivi Vinnan tai Matkattaren blogeja? Löytyy tosta mun sivupalkista kohdasta Kivoja blogeja.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!