tiistai 3. maaliskuuta 2015

Laventelinsiniset kynnet - Uñas lavandas

Nyt mulla on ne molemmat! Valkoinen ja musta Naturel 2 way art pen. Loman lopuksi testailin tuhertelutaitojani laventelinsininen lakka pohjana. Väristä saa olla vapaasti eri mieltä.

¡Ahora tengo los dos! Naturel 2 way art pen en blanco y negro. Al final de las vacaciones garabateaba un poco con un esmalte de base de color lavanda. O si el color se llama lavanda, no sé.
5 kommenttia:

 1. Hihi, just ostin pari kynsilakkaa. Minä oon niin hulluna kynsilakkoihin ja on kiva vaihdella kynsien väriä. :) Siulla on kauniinväriset kynnet kiekurakuvioineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Niinkuin kuvasta vähän pilkottaakin, löysin tuon siniharmaan alelaarista 50 snt. Tykästyin heti, pehmeän, romanttisen simppeli väri. Nyt mä surffaan netissä etsimässä kynsiin lakkausmalleja, kun on noi ihanat kynät, millä saa aikaan kaikkea pikkutarkkaakin kuviota! (olis vaan ollut parempi se kuvisnumero...)

   Poista
 2. Oikealla vasempaan käteen ehkä menis, mutta kuinkas sitten vasemmalla kädellä oikeaan...? Mulla on ainakin melko dramaattinen ero hienomotoriikassa käsien välillä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kaikki noi oikeassa kädessä olevat koukerothan on tottakai ihan suunniteltuja ja etukäteen tarkkaan harkittuja viivoja... :P (nimim. Muistatko meidän "vasenkätisten tikkakisan"...?)

   Poista
  2. En muista tikkakisaa, ehkä se oli niin traumaattinen kokemus että on pyyhkiytynyt muistista... :D?

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!