lauantai 28. maaliskuuta 2015

Pataleipää - Pan en caserola

Sain aaaaaaikoja sitten työkaverilta reseptin kotitekoiseen hiivaleipään. Ainut ongelma oli, että se tehdään padassa uunissa ja meillä ei ole pataa... Sittarin Mammuttimarkkinoilta sitten bongasin edullisen padan, ostin sen ja pääsin viikolla kokeilemaan vihdoin reseptiä. Oletan lopputuloksen olleen ihan syötävää, koska taisin itse ehtiä syödä leivästä kaksi siivua...  :P

Hace muuuuuuucho tiempo una compañera de trabajo me dio una receta para pan. El único problema fue que el pan se hace en caserola y no tenemos una... En la campaña de Citymarket tenían caserolas rebajadas. Compré una y por fin esta semana pude probar la receta. Supongo que el resultado fue comestible ya que a mí me quedó sólo dos trocitos del pan...  :P




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!