tiistai 2. elokuuta 2016

Kätköistä paljastuu... - Desde los escondites...

Eipä uskaltautunut kukaan arvuuttelemaan uutta autoamme. Uusi Kermitimme on Nissan Juke. Ei ihan maasturi, mutta crossover tai citymaasturi. En tosiaan ollut täysin ihastunut sen ulkonäköön alusta asti, mutta pikkuhiljaahan tuo alkaa vaikuttaa ihan symppikseltä mulkosilmineen.

Nadie quería probar su suerte y adivinar la marca de nuestro coche nuevo. Nuestro Gustavo nuevo es un Nissan Juke. Casi un todoterreno, un crossover. No me enamoré a la primera vista pero poco a poco empieza a parecer hasta simpático con sus ojos saltones. 

Sunnuntaina jukeboksia ulkoilutettiin oikein urakalla, kun ajelimme Tampereella moikkaamassa ystävää ja miestään. Eilen, heinäkuun vaihtuessa elokuuksi, vietimme villahääpäiväämme. Juhlistimme sitä piipahtamalla kaupassa ja vakuutusyhtiössä. :D No joo, illalla herkuteltiin kunnon pihveillä ja valkosipulikatkaravuilla.

El domingo sacamos nuestro jukebox a caminar de verdad cuando fuimos a Tampere a ver mi amiga y su esposo. Ayer que el julio cambió a agosto fue nuestro aniversario de bodas de lana. Lo celebramos visitando el súper y la companía de seguros. :D  Pues en serio, por la noche comimos bien; bistec y gambas al ajillo.


Miehen kysellessä mitä haluaisin hääpäivänä tehdä, sain päähäni kokeilla geokätköilyä. Ensin rekisteröidyin geocaching.com-sivustolle ja sitten katsottiin sopiva kätkö lähistöltä ja eikun matkaan! Mikä riemu, kun boksi löytyikin metsästä suht helposti ja vielä sellaisen polun varrelta, mistä on kuljettu monesti ohi autuaan tietämättä kätketyistä aarteista. Illalla lähdettiin vielä etsimään toista kätköä, mutta se jäi piiloonsa. Tänään otettiin kuitenkin uusintakierros ja löytyihän se. Ja löytyi vielä kaksi muutakin. Koukuttavaa ja sanoisinko jokseenkin fiksumpaa kuin pokemonijahti. (sori pokettajat...)

Mi esposo estaba preguntando qué quisiera hacer en nuestro aniversario y se me ocurrió que podríamos probar geocaching. Primero me registré en geocaching.com, luego eligimos un cache cerca de nuestra casa y ¡a buscar! Qué alegría cuando encontramos la caja en el bosque bastante facilmente. Y aparte, en un sendero que hemos caminado un viaje de veces sin saber que hay tesoros escondidos cerquita. Por la noche fuimos a buscar otro cache pero aquel no lo encontramos. Hoy intentamos de nuevo y por fin lo encontré. Y dos caches más. El geocaching parece adictivo y bastante más inteligente que buscar los pokémones. (lo siento jugadores de pokémon...)

10 kommenttia:

 1. Nonni, nyt se hurahti geokätköilyyn... Tuttavapiirin perusteella sanon että se on menoa nyt! Kun on kerran aloittanut, ei voi lopettaa :D. (Siksi en edes aloita. Kuuluisat viimeiset sanat.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan järkyn hauskaa! Nyt alan päästä jo vähän jyvällekin siitä. Mulla on jo neljä löytöä!!

   Poista
 2. Oletpa kaunis hääpuvussasi! Onnea hääpäivän johdosta!

  Meillä tuli miehen kanssa seitsemän vuotta täyteen heinäkuussa, joskaan ei avioliittovuosia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä pukua raastettiin kolmella lennolla käsimatkatavarana Suomeen... Pikkasen sain katseita osakseni lentokentillä ja koneissa! :)

   Ooh! Samikset! Seitsemän on hyvä numero. Meille tulee marraskuussa 11 vuotta yhdessä.

   Poista
 3. Onnea hääpäivän johdosta! :) Kaunis morsian olet ollut. :) Haa, en olekaan kokeillut tota geokätköilyä. Sen tiedän, et työpaikan lähellä on joku kätkö. :D T:Vivi Vinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos!
   Tää geokätköily on kyllä hauskaa. Tänään tallailtiin ulkona 2 tuntia kätköjen perässä. Kuin aarteenetsintää ja liikuntaakin saa samalla. Suosittelen silläkin uhalla, että muutkin jää koukkuun! :D

   Poista
 4. Niin ihana kuva teistä! :) Ja voi just eilen mietin, miten siistiä oiskaan kokeilla geokätköilyä - meen heti sivulle kattomaan, miten se tapahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kannattaa! Saa liikkeelle ja on hauskaa. Tänäänkin tallattiin huomaamatta 7 km lenkki. Kurkkasinpa sivuilta ja Joensuussa on yli 900 kätköä!

   Poista
 5. Onnea uudesta autosta! Ja ihana toi teiän hääkuva!

  Kätköily on hauksaa ja niitä on usein tosi hienoissa paikoissa. Mekin mielellään etitään niitä just jostain luonnosta - siinä saa niin kroppa kun aivotkin "jumppaa" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Alan pikkuhiljaa ihastua ton pienen sammakon ulkonäköön... :)

   Tässä juuri jumppaan aivojani myssejen kanssa. Kiva kuulla, että tekin olette kätköilijöitä!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!