sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Δεν ξέρω ελληνικά

...eli en puhu kreikkaa. Mutta jotain voisi alkaa opetella, sillä ukkeli meni ja voitti miniloman Kreikassa! Tampereen reissulla täyttelin arpalipukkeet molempien nimillä ja ukkeli sai sähköpostia, että miniloma kahdelle Kreikassa odottaa kesäkuussa. Jo kerran aiemminkin kävi vastaavalla lailla, kun mieheni voitti meille Tukholman risteilyn.

...significa que no hablo griego. Pero me da que podría empezar a aprenderlo porque mi esposo acaba de ganar unas minivacaciones a Grecia! En el viaje a Tampere rellené cupones de sorteo a nombre de los dos y cari recibió correo electrónico que nos esperan unas minivaciones a Grecia para dos en junio. Ya ha pasado una vez antes lo mismo cuando nos ganó un crucero a Estocolmo.


Mstyslav Chernov [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)]

Kuten 10 reissuhaavetta- postauksesta voi todeta, Kreikka ei ole ollut haavelistallani, mutta mikäpäs siinä, kun nyt tällainen tilaisuus sattui kohdalle.

Como pueden ver en el texto de 10 sueños de viajes, Grecia nunca ha estado en mi lista de sueños pero porque no ahora que tenemos esta oportunidad.

Edit. 11.8.19: Voit lukea täältä mitä oikeasti tapahtui...
Edit 11.8.19: Aquí puedes leer lo que pasó en realidad...

13 kommenttia:

 1. Ihana juttu! Uskomaton arpaonni teillä, onnittelut mahtavasta palkinnosta! Ajatella, että tuollaista tapahtuu oikeasti ja vielä samoille ihmisille monta kertaa. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Aika uskomatonta tosiaan...

  VastaaPoista
 3. Vau, onnittelut! Uskomaton tuuri! Mutta aivan mahtavaa. :) Hihihi, ties miten mahtava loma teille tulee ja vielä kesäkuussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Mietin, että onkohan siellä vielä kovin kuumaa kesäkuussa...

   Poista
 4. Oi mikä tuuri! Onnea! Minne päin kreikkaa arpaonni teidät vie? Kreikka on ihana ja varsinkin ruoka heittämällä maailman parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä ei kohde ole ihan varma, mutta eiköhän sekin pikkuhiljaa selkiydy.
   No sitä ruokaa mä mietinkin, kun oon niin nirso. Mutta sen jo tarkistin, että gyros on lihaa. :D

   Poista
  2. Joo kreikkalainen ruoka ei ole mausteista. Se on pääasiassa grillattuja lihaa ranskalaisilla ja / tai kreikkalaisella salaatilla. Aivan omaa suosikkiani. En tiedä miten grillatusta kanan fileestä voi saada niin maukasta. :D Sitten on tietenkin vähän turkkilaiseen tyyliin tuota samaa grillilihaa pitaleivän välissä jollain tsatsikilla tai muulla majoneesilla. Ja onhan niillä myös tämä oma moussaka. Nam, Toivottavasti tykkäät! :D

   Poista
 5. Ihan mahtava tuuri! Mukavaa loman odotusta teille!

  Minäkin olen joskus voittanut arvonnassa risteilyn, joka oli sekin ihan kiva juttu. :)

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, onnea! Ei ollut munkaan listalla, mutta oltiin jokunen vuosi sitten Santorinilla viikko ja oli niin kaunista! Ja hyvää ruokaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Santorini on kauniin näköinen paikka, meidän lopullinen kohde ei ole ihan vielä satavarma. Toivon, että tällainen nirsokin löytää murua rinnan alle.

   Poista
 7. No kas! Kävipä mäihä, onneksi olkoon :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!