lauantai 23. maaliskuuta 2019

Peto on irti - Suelten la bestia

Kun aloitin salitreenit puolitoista vuotta sitten oli tietysti ajankohtaista ostaa myös treenivaatteita. Toimivat treenivaatteet tekee treenaamisesta mukavampaa. Ei kiristä, ei valu, ei hiosta. Voi keskittyä tekemiseen eikä vaatteiden nykimiseen.

Cuando empecé a entrenar en el gimnasio hace un año y medio necesitaba ropa para gimnasio. Ropa que funciona bien ayuda tus entrenamientos. No aprieta, no se cae, no suda. Puedes concentrarte en trabajar y no en corregir la ropa. 

Oululainen Leeloo myy paitsi erilaisia leggareita ja housuja, niin myös treenivaatteita, uutuutena FeelJoy-merkkisiä ihanuuksia. Nappasin itselleni ensimmäisestä erästä Wild Energy-leggarit, joissa komeilee leijona, joka on jättänyt kyntensä jäljet leggareihin. Kangas on miellyttävän ja napakan tuntuinen iholla ja ompeleet laadukkaat. Lahkeet ovat pidempikoipisellekin tarpeeksi pitkät ja vyötärö nousee korkealle eikä rullaannu kesken treenin.

Leeloo de Oulu vende no solo diferentes leggings y pantalones sino también ropa para deporte, de novedad tienen ropa guapísima de la marca FeelJoy. Entre los primeros me compré leggings Wild Energy con un león que ha dejado su marca en los leggings. La tela es agradable y sujeta y las costuras son de buena calidad. Las mangas son suficiente de largas para una pataslargas y la cintura sube suficiente de alto y no se enrolla durante el entrenamiento.
Leeloohon saapui uusi erä FeelJoyn treenivaatteita ja nyt himoitsen pantteripöksyjä ja -toppia. Rokimmat Punk ja Gothic olis myös aika makeita... Liikaa ihanuuksia mistä valita!

Ha llegado módelos nuevos de FeelJoy a Leeloo ahora tengo ganas de comprarme los leggings y el etop con pantera. También me gustan Punk y Gothic que son un poco más rock... ¡Tienen tantos bonitos entre los cuales elegir!

10 kommenttia:

 1. Hyvät salivaatteet on niin tärkeitä! Kivan erilaiset noi siun leggarit, vau! :) Miunkin pitäisi ostaa uusia salivaatteita, hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkäsin, kun ovat vähän erilaiset ja kivan räyheät. :)

   Poista
 2. Peto on todellakin irti! Hyvännäköiset leggarit ja hyvännäköinen nainen! Kyllä nyt kelpaa treenata. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Nyt ei vaan millään malttais pitää enää mitään muita leggareita... :D

   Poista
 3. Kyllä tuollaisissa varusteissa on mukava harrastaa👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti tuli lisäpotkua, kun ei kehtaa jellonat jalassa löysäillä!

   Poista
 4. Noilla kelpaa kyllä riehua, hienot siis ovat! Olisi tosi hauska tietää nouseva horoskooppimerkkisi, sillä se kertoo aurinkomerkkiä eli "normi"merkkiä enemmän nimenomaan ihmisen tyylistä, ulkonäöstä, ensivaikutelmasta ja siitä, mikä pukee häntä parhaiten. Esim. itse olen leijona, mutta nouseva merkkini on vaaka. Voisi kuvitella, että minulle leijonana sopii leijonaleggarit, mutta koska olemukseni on nimenomaan vaa'an, minulle sopii vaa'alle suositellut klassiset linjat ja värit paljon paremmin. Nousevan merkkisi voit selvittää täällä: https://www.astro.fi/nousumerkki

  Ties vaikka olisit nouseva leijona! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No jopas, olen jousimies. En kyllä tiedä mitä jousimies pukee päällensä, mutta siellä luki ainakin, että katse on tulevaisuuteen, eikä menneiden pohdiskelulle ole tilaa.

   Poista
  2. Jousimieskin on tulimerkki niin kuin leijona, ja jousimiehistä sanotaan, että heille sopivat erityisen hyvin treenivaatteet! :) Ja kun puhutaan nimenomaan ulkonäöstä, nouseva merkki on tosiaan paljon kuvaavampi kuin aurinkomerkki. Täällä on hyvä video aiheesta: https://www.youtube.com/watch?v=UCcuDqWYO6A

   Voit katsoa vain intron ja sitten hypätä kuvauksessa olevien linkkien avulla suoraan jousimieheen eli sagittariukseen. Aika osuva kuvaus minusta sinulle: tuolla sanotaan, että pystyt nousevana jousimiehenä näyttämään tosi hyvältä nimenomaan treenivaatteissa ja kaikenlaisissa rohkeissa asuissa ja väreissä, koska ne eivät vie omaa hehkuasi. Lisäksi näytät upealta pitkissä hiuksissa. Sattumaako vain vai puhdasta tiedettä suoraan tähdistä? ;)

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!