maanantai 7. lokakuuta 2019

Syyskuun fiilikset - Los humores de septiembre

Vuotta jäljellä enää kolme kuukautta ja jouluunkin alle 80 päivää. Kurkistus syksyisiin fiiliksiin...

Sólo quedan tres meses de este año y son menos de 80 días para Navidad. Echamos un vistazo al pasado septiembre...


Kummastipa syyskuussakin osui viikonlopuille kaikki vihreät hetket. Ekana viikonloppuna kierreltiin Heisanharjun luontopolkua aurinkoisessa säässä ja seuraavana ajeltiin Urajärven kartanolla hakemassa muutama kätkö. Frisbeetuloksetkin paranivat taas, kun ensin rataennätys painui par+1:een ja heti seuraavana päivänä pariin!

Qué interesante que las casillas verdes vuelven a caer en los fines de semana. El primer fin de semana fuimos al sendero de Heisanharju a disfrutar un día soleado y el próximo visitamos la mansión de Urajärvi para buscar un par de geocaches. ¡Había también mejoras en los resultados de discgolf cuando primero bajé mi récord a par +1 y el próximo día a par!



Perjantai ja kolmastoista oli parempi kuin hyvä kasata työ- ja koulukavereista porukka ja lähteä tuhlaamaan voittamani Pakohuonelahjakortti. Aiheena pakohuoneessa nimittäin oli Hannibal. Ulos ei ehditty, mutta meillä oli hauskaa ja ilta jatkui vielä Bus Burgerissa. Naurettiin ainakin 10 vuotta lisää ikää jokaiselle!

El viernes y trece fue mejor que buen día para juntar compis de trabajo y compañeros de cole y salir a gastar el cheque de regalo de Roomescape que había ganado. Es que el tema fue Hannibal. No conseguimos salir pero lo pasamos bomba y seguimos la noche en Bus Burger, ¡Seguro que reímos tanto que ganamos por lo menos 10 años más de vida cada una!

Toiseksi viimeinen viikonloppu matkamme suuntasi Tarvasjoelle kummipoikaa onnittelemaan kymppisynttäreinä. No, itse synttärit ovat vasta lokakuussa, mutta synttäreitä lähin viikonloppu oli lauantaityöpäivä, joten otettiin vähän varaslähtö. Päästiin samalla ihastelemaan ja silittelemään söpösiä lampaita, jotka veljeni perhe oli hankkinut viime kesänä.

El penúltimo fin de semana nos dirigimos a Tarvasjoki a felicitar a mi ahijado por su décimo cumple. Pues el cumple es en octubre pero el fin de semana más cercana al cumple teníamos un sábado de trabajo y por eso fuimos allí así de temprano. Por fin vimos también las ovejas tan monas que mi hermano y su familia había comprado el verano pasado.



4 kommenttia:

  1. Mä en uskaltaisi varmaan ikinä ruveta kirjaamaan ylös kunkin päivän fiiliksiä, koska alkaisi v*tuttaa jo ihan pelkästään se, että pitää kirjata ylös fiiliksiä. :-D Että kalenterista saattaisi tulla hyvinkin punainen.

    Pakohuoneet on kyllä kivoja. Harmi vaan kun oon niin tyhmä, etten ikinä tajua niissä mitään. :-D Parempi siis ottaa viisaampia ihmisiä kaveriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se fiiliskalenteri oli alkuvuodesta tosi hyvä idea, mutta alan jo vähän kyllästyä itsekin. Mutta eipä hätää, ensi vuodelle on jo uusi kalenteri-idea, joka ei (ehkä) ihan joka päivä työllistä. Siitä lisää vuodenvaihteessa.

      Mä oon käyny pakohuoneissa Suomessa ja Kanarialla ja taitaa olla suurimmaks osaks kuiteskii jääty jumiin. Joskus lamppu syttyy ja joskus (ainakin mulla) menee hösäämiseks, kun ei keskity vaan hätäilee raksuttavan ajan takia.

      Poista
  2. Ihania bää-eläimiä! Syyskuusi näyttää keltaiselta niin kuin ruskaan sopiikin, onneksi ei ole ruskaan myös sopivaa punaista väriä joukossa. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi lammakset oli niiiiin söpiksiä! <3
      Onneksi (koputtaa puuta) kaikki punainen on jääny tonne helmikuuhun, eikä ole edes pimeän syksyn kunniaksi tulleet kummittelemaan.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!