lauantai 2. toukokuuta 2020

Lista 18/52

18. Listaa sinua motivoivat asiat.
18. Haz un listado de cosas que te motivan

Oi niin monessa asiassa numerot. Rakastan pelejä, joissa voi nousta tasolta toiselle. Frisbeegolfissa oman tuloksen parantaminen. Geokätköilyssä kätköjen kokonaismäärä, suurin yhden päivän löytömäärä, ranking-sijoitus (katso sivun oikea laita)...

Ay, en tantos casos los números. Me encantan los juegos donde puedes subir en níveles. En discgolf mejorar tu resultado. En geocaching la cantidad total de encontrados, cantidad mayor de encontrados en un día, mi posición en el ranking (vea la parte derecha de la página)...

Urheilussa montako kiloa jaksan nostaa tangossa (ei tangoissa). Kuinka suuri on pienin kahvakuula, jota kuulatunnilla käytän. Montako punnerrusta saan tehtyä. En ollut ikinä ennen salille menoa saanut tehtyä yhtään oikeaa punnerrusta ja tällä viikolla vedin tiistain Fressitv:n trainerin kanssa 10 oikeaa punnerrusta! Mikä voittajafiilis!

En el deporte cuántos kilos puedo levantar. Qué de grande es la pesa más pequeña en la clase de pesa rusa. Cuántas flexiones puedo hacer. Antes de empezar en el gimnasio nunca había podido conseguido hacer ni una flexión y ¡esta semana en la clase de trainer de Fressitv hice 10 flexiones! ¡Me siento ganadora!

Työpäivien laskeminen seuraavaan lomaan (taas sivun oikea laita) tai seuraavaan lomamatkaan. Jossain mainoksessakin sanottiin, että sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa!

Contar los días que faltan para las próximas vacaciones (vea de nuevo la parte derecha) o para el próximo viaje. En una publicidad decían que ¡aguantas mejor si tienes algo que esperar!

Töissä motivoi se, että jokainen oppilas kokisi onnistumisen hetkiä ja tuntisi olevansa arvokas. Että he uskaltavat luottaa ja olla avoimia. Lisäksi meillä kaikkien aikuisten kesken on hyvä ilmapiiri. Kaikki auttavat toisiaan ja huumori kukkii. Aikuisten ja nuorten kesken voi olla oma itsensä, eikä esittää mitään.

En el trabajo me motiva que cada alumno se sienta momentos de logros y que se sienta valioso. Que te confien y sean abiertos. Aparte, entre los adultos tenemos un buen ambiente. Todos se ayudan y hay buen humor. Entre los adultos y los jóvenes puedes ser tu mismo, no hace falta hacer un papel.

Kaikissa noissa taitaa vielä olla yhdistävänä tekijänä halu tulla paremmaksi ja kehittää itseään.

Y me da que todos los mencionados tienen en común que quiero perfeccionarme y desarrollarme.
4 kommenttia:

 1. 10 punnerrusta on kova suoritus, hyvä sinä! *alleja heiluttelevat aplodit*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onnistuin yllättämään itsenikin... Olen jo pari kertaa aiemminkin saanut tehtyä 1-2 yksittäistä punnerrusta, mutta nyt purin hammasta ja päätin vetää 10. Ei ne ehkä maailman syvimpiä olleet, mutta olipahan kuitenkin!

   Poista
 2. Onnittelut kymmenestä punnerruksesta! Hieno suoritus! Mikään ei voita sitä tunnetta, kun ylittää itsensä ja tekee uusia enkkoja. :-)

  Mutta tuon mainoksen "jaksaa paremmin, kun on jotain mitä odottaa" kanssa olen vähän eri mieltä. Olin itse aiemmin semmoinen, että odotin aina jotain tulevaa, ja se kaikki oli ikään kuin nykyhetkestä pois. Mutta jokainen elää sillä tavalla, mikä itselle parhaiten sopii. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätin tosiaan itsenikin moisella saavutuksella.

   Ennen elin vähän liikaa vain odottaen jotain ja se kaikki aika siinä välissä meni ohi. Nyt elän myös sitä nykyhetkeä, mutta samalla odotellen sitä jotain isompaa tulevaa.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!