sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Foto 10/52

Eka etäilyviikko takana. Samoin neljän kurssin viimeiset palautukset ja parit tentit. Toinen meni puolivahingossa läpi mutta toisen uskaltaisin jo sanoa reputtaneeni. Olisin tyytyväinen, jos kolme näistä neljästä menisi läpi. Siitä saisi jo 15 opintopistettä lisää kasaan.

La primera semana de trabajo a distancia está detrás. Igual que los últimos ejercicios de cuatro cursos y un par de exámenes. Uno pasé accidentalmente pero del otro puedo decir con bastante seguridad que va a ser que no. Estaría contenta con pasar tres de estos cuatro. Me darían 15 créditos.

Viikko meni siis tiiviisti kotosalla. Salikamujen kanssa päätettiin perua salitunnit periaattella "Parempi katsoa kuin katua". Sali vaihtui hiihtelyyn ja sitä tulikin viikolla plakkariin 29 kilometriä. Lauantaina sukset luisti niin hyvin, että Vierumäellä suksittiin äidin kanssa 21 kilometriä.

Esta semana he pasado entonces en casa. Con mis amigas de gimnasio decidimos cancelar las clases de esta semana con la idea de "Más vale prevenir que curar". Cambié el gimnasio a los esquíes y conseguí un total de 29 kms esta semana. El sábado las condiciones eran tan buenas que esquiamos 21 kms en Vierumäki con mi madre.

Keskiviikkona Vinski kävi tikkien poistossa - siis mitä siellä enää oli poistettavaa ja leikkaushaavat onkin parantuneet todella hyvin. Karvaakin on alkanut kasvaa mahan alle sheivattuihin kohtiin. Hammashoitoakin mammalle suosittelivat, mutta päätettiin siirtää sitä vähän eteenpäin, ettei tartte ihan joka kuukausi kroppaa rasittaa nukutuksilla.

El miércoles le quitaron los puntos a Vinski - los que quedaban para quitar. Las heridas se han curado muy bien. Ya ha empezado a crecer pelo en la barriga en las zonas afeitadas. También recomendaron que la viejilla vaya al dentista pero de momento queremos posponerlo pa'lante para que no tenga que pasar por la anestesia tan a menudo.

Viikonlopun alkajaisiksi juhlittiin perjantaina pikkuveljen kolmevitosia. Itse juhlapäivä oli jo kuun alussa, mutta vasta nyt saatiin kaikkien aikataulut soviteltua pientä illallishetkeä varten. Äiti oli tehnyt pääruoaksi naudan sisäfilettä ja veljen avovaimo jälkkäriksi juustokakkua. Juhlakalulle pakkasin lahjaksi herkkupaketin, jossa oli poron paahtopaisti, padrón-paprikoita (joita syödään Kanarialla), kahvia ja suklaata.

Empezamos el fin de semana celebrando mi hermano de treinta y cinco. Su cumple ya fue a principio del mes pero ahora conseguimos cuadrar los horarios para cenar juntos. Mi madre había preparado solomillo de ternera y la novia de hermano tarta de queso para postre. De regalo le llevé una cesta con rosbif de reno, pimientos padrón, café y chocolate.


Ensi viikolla maaliskuukin on jo puolivälissä ja torstaina tällä korkeudella yö ja päivä ovat yhtä pitkät. Kai tässä siis kevättä ja kesää kohti ollaan menossa!

La semana que viene el marzo ya llega a mitad y el jueves en estas alturas el día y la noche ya son igual de largos. ¡Me da que estamos en camino hacia la primavera y verano!

4 kommenttia:

  1. Mä olen käynyt edelleen salilla sekä itsenäisesti (tosin vain kerran viikossa) että PT-tunneilla. Onhan se sellaista säätämistä, kun saliaika pitää varata etukäteen, treeniaika on rajattu eikä suihkussakaan saa käydä. Mutta eiköhän ne salit mene pian kokonaan kiinni, ja sitten on pakko treenata kotona.

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Mä en oikein saa aikaan tehdä mitään, jos vaan menisin sinne itsekseni. Kyllä mekin vähän mietittiin, että voi olla kohta salit kiinni, kun meidänkin alue pomppasi ilmaantuvuusluvuissa yli satasen...

    Kivaa viikkoa Satu!

    ps. Mä olen alkanut käyttää sitä sun vinkkaamaa etunimen käyttöjutskaa (niinkuin tuossa toivotuksessa). Näyttää ja kuulostaa kyllä jotenkin kivemmalta. :)

    VastaaPoista
  3. Maaliskuun loppuun asti saapi katsella ilmaiseksi myös gogon jumppavideoita https://gogo.fi/online/ - ja tietysti katselun lisäksi saa myös jumpata mukana jos tahtoo. ;D
    Me on tehty nyt miehen kanssa joka päivälle pieni jumppaohjelma, siis tosi pieni. Sen verran pieni, ettei oo tekosyitä olla tekemättä. Viikossa on yksi lepopäivä, jolloin ei jumpata, mutta muuten on joulukuusta asti ollut joka päivälle joku jumppaohjelma. Tänään on ohjelmassa vapaavalintainen joogasarja, 20 punnerrusta ja 30 kyykkyä, huomenna on ulkoilua, 20 kyykkyä ja 60 sekuntia lankutusta. Sitten me aina johonkin väliin yhdessä jumpataan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vinkistä! Täytyypä kurkata. Just tommonen joku pieni on hyvä, niin viitsii ja tulee kiva rutiini.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!