lauantai 10. huhtikuuta 2021

Foto 14/52

Nonni. Lom... eiku etätyöt loppuu. Alueen tilanne ei ole vieläkään paras mahdollinen, mutta paranemaan päin. Ainakin sen verran, että yläasteikäiset pääsevät palaamaan kouluun maanantaina. Lukiolaiset jatkavat hybridinä niin, että ykköset ja kakkoset ovat vuoroviikoin koulussa. Mulla tosin ei ole enää lukion tunteja loppukeväänä ja se tarkoittaa neljän tunnin kevennystä lukkariin kaksi viimeistä kuukautta.

Pues ya. Se acabaron las vaca... digo trabajo a distancia. No que la situación de nuestra zona fuera lo mejor posible pero mejorando. Por lo menos tanto que los alumnos de secundaria pueden volver al cole el lunes. Los del bachillerato siguen de forma híbrida así que los del primer año y los del segundo alternan en el cole y a distancia. Yo ya no tengo clases de bachillerato esta primavera y eso significa 4 horas menos en mi horario los dos últimos meses.

Omat kouluhommat etenee pikkuhiljaa, tosin ei ne lehmät lennä, niinkuin aiemmin jo arvelin. Ei mennyt algoritmikurssi läpi ei. Vaan eipä se haittaa, osasin jo arvata melko aikaisessa vaiheessa kurssia. Pinnoja on silti kasassa jo 30!

También avanzan mis estudios poco a poco. Eso sí, no soy el rey de Roma tal y como sospechaba antes. No pasé el curso de los algoritmos. Pero no me importa, ya lo sabía bastante principio del curso. ¡Aún así ya tengo 30 créditos!

Viikon arkikuvassa komeilee viikonlopun ruokaostokset. Välillä kasseja katsellessa sitä miettii, että onko meitä muka vain 2 aikuista ja 2 pientä koiraa...? Ja mielenkiintoista kyllä, usein joutuu vielä viikolla hakemaan täydennystä, kun tyypillisimmin loppuu maito / salaatti / hedelmät. 

En la foto de esta semana está la compra del fin de semana. A veces mirando las bolsas uno piensa si ¿de verdad solo somos dos adultos y dos perros pequeños...? Y lo interesante es que aparte de esto muchas veces hay que pasar por el súper entresemana porque no qued leche / lechuga / fruta.


Mies sai jo selville kesän lomaviikot ja nyt pitäis alkaa kehitellä jotain kivaa heinäkuun loppupuolelle. Vähän kiehtois etelärannikko (Nuuksio - Tammisaari - Hanko - Parainen - Naantali - Uusikaupunki), mutta "veri" vetää myös kohti pohjoista. Mies haluaisi nähdä jotain uutta, kun Lapissa on kuulemma "vaan kiviä". Että taas kiva dilemma setvittäväksi vaa'alle...

Mi esposo ya sabe las semanas que tiene vacaciones en verano y ahora uno podría empezar a planear algo para finales de julio. Me intrigue la costa sur (Nuuksio - Tammisaari - Hanko - Parainen - Naantali - Uusikaupunki) pero por otro lado mi corazón quiere al norte. Mi esposo quisiera ver algo nuevo porque según él en Laponia "solo hay piedras". O sea, un nuevo dilema para libra para resolver...

2 kommenttia:

 1. Sama täällä, että välillä mietin kaupasta tullessa, että onko meitä tosiaan vain kaksi taloudessa. Se ruoan roudaaminen tuntuu joskus ihan älyttömältä. Ei ole edes koiria, joiden piikkiin voisi laittaa tämän. :-D

  Harmillista, että kurssisi ei mennyt läpi, mutta toisaalta, meniväthän ne muut! Ja tuon kurssin voi varmaan uusia joskus?

  Mua ärsyttää, kun mun on ihan turha edes haaveilla Lapin-matkasta ukkelin kanssa. Ukkeli ei siedä kylmää yhtään, ja nyt kun hän joutui viettämään koko syksyn ja talven pakosti Suomessa, Lapin matkailu taitaa kiehtoa häntä entistäkin vähemmän. Veri vetää lämpöisempiin maihin.

  Olet laittanut uuden kuvan tuohon sivuprofiiliin! Tosi kiva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No "onneksi" on muitakin ruokarahtareita! Mut kummasti ne kaikki sieltä jääkaapista häviää viikon aikana.

   Voisi sen kurssin uusia, mutta oon tehnyt niitä onneksi silleen "näyttääpä mielenkiintoiselta"-tyylillä, ei siksi, että se olisi mulle jotenkin pakollinen. Siksikään ei haittaa reputtaminen, kun en oikeastaan hävinnyt mitään.

   Äläs ny, monenako kesänä on käynyt niin, että me on lähdetty perheen kanssa Lappiin ja etelässä on koko sen ajan satanut ja ollut kaikkea muuta kuin kesäinen sää ja me taas on hikoiltu yli 20 asteen lämmöissä vaikkapa Kilpisjärvellä.
   Mut olis se kiva päästä eteläänkin. Meillä ehdoteltiin jo kesäksi Riikaa tai Prahaa viikonloppureissun kohteeksi ja sitten perään mietittiin, että ei sinne kumminkaan pääse ilman rokotuksia...

   Ja juu, räpläsin blogin asetuksista ihan muita juttuja, kun huomasin ton "lisää kuva"-kohdan. Olisin laittanut itse asiassa toisen kuvan, mutta en millään löytänyt sitä mun koneelta. Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!