lauantai 17. huhtikuuta 2021

Foto 15/52

Onpa ollut huikean kauniit ilmat tällä viikolla! Virittelin jo takapihalle kalusteita ja olenkin köllötellyt useampana iltapäivänä sohvalla auringosta nautiskellen. Perjantaina työviikon päätteeksi oikaisin koipeni sohvalle ja nappasin koiratkin viereeni.

¡Qué tiempo más bonito ha hecho toda la semana! Ya volvimos a poner muebles en la terraza y son varias tardes que me he echado en el sofá a disfrutar del sol. El viernes después de la semana de trabajo levanté las patitas hacia el sol y tomé una siesta con los perros.


Tällä viikolla Oliver kävi hammaslääkärissä ja sai kehut hyvistä hampaista. Hammaskiveä oli paljon, mutta alla hyvät ja vahvat hampaat. Viikonloppuna operaatio "Oliverin kesätukka" alkoi ja täytyihän poitsu kylvettääkin, kun suihkun päälle oli kiva ja nopea kuivatella turkki terassin auringonpaisteessa. Vinskin pyykkäyksen jätin vielä myöhemmäksi; sen karva kun on siitä raivostuttavaa, että sen kuivumiseen menee puoli elämää.

Esta semana Oliver fue al dentista y dijeron que tiene buenos dientes. Mucho sarro pero por debajo buenos y fuertes dientes. El fin de semana empezó el proyecto "pelo de verano para Oliver" y por supuesto tuve que ducharlo también. El chiquillo se secó enseguida en el calor del patio. Vinski voy a lavar más tarde porque su pelo tarda un huevo en secarse.

Pyöräilemässäkin on käyty. Paitsi että Kimmo pääsi taas hommiinsa työmatkaratsuna, polkaistiin kauniin lauantain kunniaksi reilun 30 kilometrin pyörälenkki. Kimmon ja minun seuralaisina mies ja Tauno sekä äiti ja Sylvesteri.

También hemos salido con las bicis. Por supuesto Kimmo volvió de sus vacaciones el lunes y me ha llevado al curro y el sábado aprovechamos el buen tiempo e hicimos una vuelta de 30+ kms. Nos acompañaron mi esposo y Tauno y mi madre y Sylvesteri.


3 kommenttia:

 1. Keli on tosiaan ollut mitä mainioin täälläkin! Se ei tosin tarkoita sitä että pääsisi köllöttelemään, vaan päin vastoin alkaa kauhea puuhastelu. Eilen olin haravan/lapion/talikon varressa monta tuntia, ja nyt on lihaksissa semmoinen olo niin kuin olisin mennyt mankelista. Ja tänäänhän touhu vaan jatkuu, köllötellään sitten kesäkuussa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin odotan sitä kevätpäivää, kun äiti saa sen lapiohepulin eli pitää ostaa kesäkukat, mullat, lannoitteet, taimet, ruukut...
   Kyllä tuolla jo ruusut ja viinirypäleet heräilee talviunilta. Teille tulee varmasti taas kaikkea ihanaa pihalle!

   Poista
  2. En tiedä siitä ihanasta, mutta _jotain_ sinne pihalle tulee. :P Jos ei minun laittamaani, niin luontoäidin. (Se on kanssa semmoinen äiti joka saa keväisin hepulin.)

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!