lauantai 24. huhtikuuta 2021

Foto 16/52

 


Ei tuo eilinen lumisade oikein natsannut tän idean kanssa, mutta onneksi sulivat yön aikana pois. Nykäistiin taas urakalla molempiin omiin ja äidille kesätassut alle. Aikaa meni yhteensä 1:55 ja työnjako oli selkeä. Mä olin tunkkaaja - tervaaja, mies avaaja - sulkija ja äiti putsaaja - varastoija.

Ayer cayó nieve y hoy cambiamos ruedas. Por suerte la nieve se derretió durante la noche. Igual que antes cambiamos en un zapatazo los dos nuestros y el de mi madre a ruedas de verano. Con tareas bien repartidas tardamos 1:55. Yo con el gato y alquitrán, mi esposo con las tuercas y mi madre limpiando y guardando las ruedas.

Ukkeli on saanut päähänsä ajatuksen - eikä yhtään pöllömmän - vaihtaa jossain kohdassa nykyiset 2 autoa yhteen. Minä olen kulkenut työmatkat Kimmon kanssa ja mieskin on nyt töissä tässä samassa kaupungissa ja kun vapaatkin osuu yksiin, niin auto olis aina käytössä sillä kuka tarvii. Ja äitikin lupasi omaansa lainaan, jos olisikin yhtaikaa kahdelle tarvetta.

Mi esposo tiene esta idea - no tan mala tampoco - de vender los dos coches y cambiarlos por uno más nuevo. Yo voy al trabajo con Kimmo y mi esposo ahora trabaja en esta ciudad. Incluso coinciden nuestros días libres y así siempre hay coche en casa si hace falta. Y mi madre ya prometió que puede dar el suyo si algún día hiciera falta de dos coches.

Tällä viikolla pääsin myös 8 viikon tauon jälkeen taas treenaamaan, kun salilla starttasi ensin ulkotunnit ja sitten tuli vielä tieto, että salillekin saa taas mennä. Olinhan mä hiihtänyt maaliskuun loppuun asti ja luulin maanantain ulko-trx-tunnin olevan heleppo nakki... Kattia kanssa! Tiistaina kävelin kuin mikäkin cowboy ja aloin jo miettiä kuinka fiksu idea oli varata porrastreenit keskiviikolle. Vaan keskiviikkona kovimmilla oli mun piskuiset keuhkot ja torstaina oli kaikki jalkojen jumit tiessään.

Esta semana volví a entrenar después de una pausa de 8 semanas cuando empezaron las clases de fuera del gimnasio y luego nos enteramos de que vuelven a abrir los gimnasios. Sí que había esquiado hasta finales de marzo y por eso pensaba que la clase trx de lunes sería facilito... ¡Una mie**a! El martes parecía a un vaquero caminando y empecé a pensar qué de buena idea fue apuntarse a entrenar en la escalera el miércoles. Pero lo que peor pasó el miércoles fueron mis pobres pulmones y el jueves se habían desaparecido todos los dolores de las piernas.

Ihanaa, että ensi viikolla on jo vappu ja toukokuu alkaa! Koululla on perjantaina vappuohjelmaa, mutta siitä lisää ensi viikolla. Mukavaa huhtikuun vikaa viikkoa kaikille!

¡Me encanta que la semana que viene ya empieza el mayo! En el cole hay programa especial la semana que viene por el primero de mayo pero contaré más sobre ello la próxima semana. ¡Feliz última semana de abril a tod@s!

4 kommenttia:

  1. Mullakin oli tapana vaihtaa meidän edelliseen autoon renkaat itse, mutta tämän nykyisen renkaat on saanut hoitaa rengasliike. Mutta tervauksesta en ole ikinä kuullutkaan. Vaadin selityksen? :-)

    Mäkin treenasin eilen pitkästä aikaa TRX:llä, ja siinä on kyllä petollinen vehje. Näyttää ihan superhelpolta mutta ei ole. ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ensin ollut apuna, kun isä vaihtoi renkaita. Siitä asti, kun sain ekan oman auton, olen autoihini vaihtanut itse. Pari kertaa tarttenu ammattilaisen järeämpiä vehkeitä, kun pultti on ollut niin tiukassa, ettei lihasvoimin oo auennu ja edellisessä Jojotassa toinen takarengas jäi tosin usein kiinni, vaikka pultitkin oli jo pois... Siinä syy tervaamiseen. Saatiin vinkki laittaa tervasprayta pultteihin ennen uuden renkaan paikalleen laittoa, niin vähemmän todennäköisesti pultit ja rengas jumahtaa kiinni.

      Voi trx... Vähänn juu vaan roikuttiin naruissa... Vaan kun teet kyykkyä - yhdellä ja kahdella jalalla, etu- ja takaperin ja vielä vähän sprinttereitä kylkiäisiksi niin kyllä näköjään seuraavana päivänä tiedät tehnees!

      Poista
  2. Nyt se on mennyt jo sekaisin viikoista... (toinen kuva 15/52)
    Joo ei toi keli kovin kesäiseltä tunnu, mutta kyllä se (kesä) sieltä tulee. Ihan varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs onkin! :'D Ja muka katoin, että mikä oli viime viikon numero... Tai siis näköjään juu katoin ja laitoin sit saman...

      Vähän oli hassua, kun ensin maanantaina köllötti takapihalla auringossa topissa ja shortseissa ja piti välillä mennä varjoon, kun tuli kuuma ja sitten perjantaina maisema on valkoinen. Mut tätähän tää kevät on. Silmut puiden oksissa lupailevat kuitenkin, että kesä tulee!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!