lauantai 11. syyskuuta 2021

Foto 36/52

 


Ja taas yksi! Keskiviikkona valmistui salikamun tilaama Erämaa-paita. Novitan seiskaveikkaa värinä Aamurusko. Hän heitti ensin vitsillä haluavansa samanlaisen kun näki mun Erämaan, mutta kun lupasin ihan oikeasti neuloa hänelle oman, niin tässä lopputulos.

¡Y uno más! El miércoles terminé el suéter Páramo para mi amiga de gimnasio. La lana es 7 veljestä de Novita, color "Alba". Cuando vió mi Páramo me dijo primero de broma que quiere uno igual. Pero cuando le prometí de verdad tejer uno, pues aquí tienen el resultado.

Tällä viikolla piti alkaa tanssitunnit, mutta ohjaaja olikin estynyt eikä sijaista saatu lyhyellä varoitusajalla. Vaihdoin tanssin lennosta kahvakuulatuntiin salilla. Jospa ensi torstaina pääsisi lattarirytmien vietäväksi.

Esta semana deberían haber empezado las clases de baile pero no pudo venir el instructor y no había nadie para sustituir tan rápido. Pues yo cambié el baile a la clase de pesa rusa en el gimnasio. A ver si el jueves que viene ya puedo disfrutar de ritmos latinos.

Salilla taas yksi parhaista ja piiskaavimmista ohjaajista ilmoitti muuttaneensa Espooseen ja kävisi vain satunnaisesti pitämässä meille tunteja. Tylsää. Toivottavasti hänen tilalleen tuleva ohjaaja olisi edes puoliksi niin energinen kuin tämä vauhtimimmi.

En el gimnasio una de las mejores y más duras instructoras dijo que se ha mudado a Espoo y que a partir de ahora solo vendría a dar clases ocasionalmente. Estúpido. Espero que la persona que la va a sustituir sea al menos la mitad de enérgica que ella.


7 kommenttia:

 1. Oi, niitähän putkahtelee kuin sieniä sateella! :P Hauskaa, että salikamuilla ei oo mätsäävät treenitrikoot vaan villapaidat. (Tai enhän mä tiedä vaikka teillä ois samanlaiset salivermeetkin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä näitä paitoja oikein tulee...? 😁
   Vielä tarttis sille meidän jengin kolmannellekin tassupaita, hän tosin suunnitteli neulovansa sellaisen itse.

   Mä mietin, kun meillä kaikilla on myös koira, et oisko hieno, kun vielä tekis koirille tassupaidat!

   Poista
  2. No olis hienoa! Sitten kun lähtisitte koko jengi paidoissanne liikenteeseen niin se vasta hienoa olisi! :D

   Poista
 2. Vau! Kyllä nyt on salikamu tyytyväinen! Mä varmaan nukkuisinkin tuo päällä, kun se on niin hieno.:-D Väritkin on just mun makuun.

  Mä muuten muistin tänään netin tanssivideot, ja jammailin yhden tahdissa monen vuoden tauon jälkeen. Oli ihan sikahauskaa, eivätkä polvetkaan ole vielä valittaneet, ainakaan kovin pahasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No hänkin laittoi viestin kokeiltuaan sitä kotona, että aikoo nukkua se päällä...

   Saa nähdä mitä mun selkä ja koipi tykkää tanssista pitkän tauon jälkeen. Etenkin kun edellisenä iltana on salilla reisi-vatsa-pakara-tunti...

   Poista
 3. Tämäkin on taiten tehty kivalla väriyhdistelmällä ja idealla! :) Harrastuksiin on kyllä niin mukava hurahtaa välillä enemmänkin (olet toki käsitöitä harrastanut jo pitkään, mutta nyt puhe nimenomaan näistä kirjoneuleista, aihetta käsittelevistä kirjoista ym.). Itse en neulo, mutta ompelukone tekee mieli kaivaa esiin näitä sinun kuvia katsottuani. Täytyy ensin saada pöytä tyhjäksi 2000 palan palapelistä, niin sitten on taas tilaa ommellakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miksi muistutit ompelukoneista... Mulla on n. puoli vuotta sitten ostettu saumuri, jota en ole vielä koeajanut. Ja palapeli... juu, yksi 3000 palan Norja-aiheinen palapeli on ollut useamman vuotta kesken.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!