tiistai 14. syyskuuta 2021

Muhku

Mä oon kone... Näitä vaan tulee! Viime viikonloppuna valmistui Novitan Muhku-langasta lämmin villapaita. Värinä paidassa "peura" ja keriä paitaan meni kolme. Paita oli todella nopea tehdä numeron 10 puikoilla. Ohje taas kerran pitkälti omasta päästä, Erämaa- ja Strömsö-paitojen tekniikalla alhaalta ylös neuloen ja kaarrokkeineen.

¡Soy una máquina, salió uno nuevo! El último fin de semana terminé el suéter de la lana Muhku de Novita. El color es "ciervo" y tiene tres rollos de lana. Tejiendo con agujas de número 10 era muy rápido de hacer. Las instrucciones una vez más de mi cabeza, utilizando las técnicas de los suéters Páramo y Strömsö.5 kommenttia:

 1. No on se aika muhku! Näyttää tosi lämpimältä. <3

  Mä luulin otsikon perusteella, että kirjoitat Love Islandista... Siinä kun on yksi tyyppi, jota sanotaan Muhkuksi. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testasin eilen illalla ulkona ja olokin oli aika muhku! 😂 Mutta juu, ei tullu kylmä.

   Onks se Love Islandin tyyppi sit muhku? :D

   Poista
  2. Tämän kyseisen herran lempppari tulee oikeasta nimestä, joka on Muhammed. Eli ei siitå, että tyyppi olisi "muhku". :-D

   Poista
 2. Muhkea peura, siinäpä hyvä intiaaninimi. ;) Hauskaa kun laitoit hihat kuvaan tuolla tavalla, mulle tuli välitön tunne että paidallasi on kiire vessaan. :D :D Sulla on selkeä neuloosi, mutta ehkä se ei ole vaarallista...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siinä inkkarille kuin inkkarille tulee kiire vessaan, kun neuloosin kourissa ei ehdi kuin neuloa... :D

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!