sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Foto 35/52

 


Tällä viikolla meinasi jo jäädä viikon kuva laittamatta, kun en tosiaan kännykkää kanniskele mukanani ja sillä ei nyt kummoisia kuvia saisikaan ja viikko on ollut kaikin puolin ihanan tylsän normaali. Tai ainakin melkein.

Esta semana casi quedo sin su foto porque como he dicho no llevo el móvil conmigo y tampoco que se pueda sacar buenas fotos con él. Y la semana ha sido aburridamente normal en sentido positivo. O casi.

Maanantaina pääsin takaisin salille. Viikkoon mahtui maanantain Body pumpin lisäksi pyllypakaraa & vatsamakkaraa sekä kahvakuula. Ensi viikolla menen pitkästä aikaa tanssitunnille. 

El lunes por fin pude volver al gimnasio. Aparte de Body pump de lunes fui a las clases de culito & barriguita y pesa rusa. La semana que viene voy a clase de baile después de una larga pausa.

Tiistaina sain vihdoin toisen rokotuksen, kun nappasin peruutusajan, eikä tarvinnut odottaa ensi viikon tiistaihin. Rokotteesta ei tullut mitään muuta jälkiseuraamuksia kuin lopun päivää jäykkä käsivarsi.

El martes tuve la secunda vacuna cuando conseguí una cita de cancelación y no tenía que esperar hasta la semana que viene. Solo tenía el brazo rígido después de la vacuna.

Keskiviikkona pikkuserkkuni, joka on kanssani samassa paikassa töissä, toi minulle viikon kuvassa näkyvän arvoituksen ratkottavaksi. Hetki siinä meni, ennen kuin tajusin. Keksitkö sinä mikä punainen piileksii arvoituksessa? 

El miércoles mi prima segunda que trabaja en el mismo sitio conmigo me trajo la adivinanza que se ve en la foto de la semana. Tardaba un rato en averiguarla. Si sabes finlandés, ¿sabes qué rojo se esconde en la adivinanza?

Torstaina sain opiskelijakorttini postissa. En ollut tajunnut, että voisin sellaisen hankkia, mutta onneksi ryhmänohjauksessa tuli puhetta. Jotenkin huvittavaa, että oon yhtä aikaa ope ja opiskelija...

El jueves recibí mi tarjeta de estudiante por correo. No había pensado que podría sacarme una pero por suerte en la orientación de estudios lo mencionaron. Algo gracioso que al mismo tiempo soy profe y estudiante...

Perjantaina sain paikalliselta paakarilta ammattiliiton kautta ilmaisen leipä- / pullakassin. Ajeltiin töiden jälkeen Lahdessa. Tästä retkestä ehkä myöhemmin tulevaisuudessa lisää...

El viernes el panadero local con la unión laboral nos regaló una bolsa de pan y bollos dulces. Después de trabajo fuimos a Lahti. Quizás les contaré más sobre éso en el futuro...

Tällä viikolla ehdin myös miettiä, että Suomen ykköskoira a) on terrieri b) on uros c) nimi alkaa O:lla ja d) toinen vanhemmista on Vinski... Miksi tää kuulostaa oudon tutulta...?

Esta semana también pensaba que el perro de la pareja presidencial de Finlandia a) es un terrier b) es macho c) su nombre empieza con O d) uno de sus padres se llama Vinski... Eso me suena...

7 kommenttia:

 1. Mars. :) Oli vaikea arvoitus, piti oikein tosissaan miettiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ja sit kun vielä hetken mietit ennen sitä, että "onhan marsut tavallaan punertavia..." :P

   Poista
  2. Joo, mäkin mietin niitä marsuja hetken :D. Mä mietin myös maksaa. XD

   Poista
 2. Jes, mahtava juttu, että sait tokan piikin! Nyt vielä pari viikkoa odotusta, niin sitten olet kutakuinkin kuivilla. Tai ainakin niin kuivilla kuin nykyaikana voi olla.

  Haha, mä sain arvoituksen vastaukseksi vain jotain vihreää, joten laitahan jossain vaiheessa vastauskin. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parsa? Mä mietin pitkään, että miten paarmat voi olla punaisia? No joo, se olikin sitten jotain tähtitieteellisempää...

   Salilla tänään ekaa kertaa ei tarttenutkaan tunnin jälkeen putsata painoja ja tankoja ja muita kamppeita. Oisko pikkuhiljaa kohti normaalia... Ihanaa.

   Poista
 3. Ja nyt vasta edelliset kommentit luettuani tajusin, että oon ollut tosi hakoteillä, kun marsu tai maksa ei tullut mieleenkään. :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!