perjantai 27. tammikuuta 2023

Matkailuhelmi 4/52 - El tesoro turístico 4/52

Jos et ole vielä käynyt Tallinnan Kompressor Pubissa syömässä lettuja, niin suuntaapa sinne seuraavalla reissullasi! Vanhassa kaupungissa, Rataskaevu 3:ssa on tunnelmallinen kahvila, josta saa sekä suolaisia että makeita lettuja, joiden hinnat ovat 6,50 ja 8 euron välillä. Letut eivät taatusti jätä nälkäiseksi ja saattaakin olla, että et jaksa syödä lettuasi loppuun!

Si no has ido todavía a Kompressor Pub en Tallinn para comer crepes ¡tienes que visitarlo en tu próximo viaje! En el barrio viejo en Rataskaevu 3 está esta cafetería simpática que te ofrece crepes dulces y salados cuyos precios están entre 6 euros y medio y 8 euros. Los crepes seguro te quitan el hambre y ¡puede ser que ni puedes terminar con tu crepe!


4 kommenttia:

 1. Iso kuin Vihtorin lettu! Eiku... XD

  VastaaPoista
 2. On kyllä houkuttelevan näköisiä lettuja! Mutta tota mä epäilen, etten muka jaksaisi syödä lettua loppuun... Normaalisti lettuja menee helposti kuusikin kappaletta. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hämääviä. Aika pitkälle pääsee, mut sit iskee ähky. 2/3 olen itse saanut syötyä loppuun. Vikalla kerralla meitä oli 8 hengen porukka ja lettunsa sai syötyä vain miehet (2) ja minä.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!