perjantai 22. toukokuuta 2015

10+1

Koska makuasioista ei sovi kiistellä, saatte olla eri mieltä, mutta olemme silti molemmat oikeassa. Tässä asioita, joita en voi sietää:

Porque cada uno tiene sus gustos, pueden tener el opinión contrario pero seguimos correcto los dos. Aquí 10+1 cosas que no puedo soportar:

* Marimekko
* Crocsit
* puutarhatontut - gnomos de jardín
* värillinen lasi - vidrio colorado
* Ainot ja Reinot (ne tohvelit) - Las pantuflas Aino y Reino


* kaupungeissa yksin ulkoilemaan laskettavat kissat - gatos que se dejan salir sólos en ciudades
* voileipäkakut - tartas sandwich
* ruoka suussa puhuminen - hablar con la boca llena de comida
* hampurilaiset - hamburguesas
* kaupan kassan välikepukat - los palitos en las cajas de los súper
* leggingsit mekon / hameen kanssa - llevar leggings con vestido / falda                  Että ihan vaan näin väliaikatietona.                       Esto sólo pa' que lo sepan.

8 kommenttia:

 1. Samoilla linjoilla Crocsien kanssa! Parasta oli silloin muutama vuosi sitten, kun Crocseista tuli hitti ja suunilleen kaikki tallusteli niillä julkisilla paikoilla :D Noh, ei siinä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain lopulliset traumat niistä, kun yks suomalainen tuli Kanarialla meidän klinikalle, että jaloissa olis pahat hiertymät, jotka tarttis putsata ja paikata. Ulkona oli 30+ astetta ja tää sankari kun nykäs pois jaloista kumikengissä ja mustissa sukissa haudotut jalkansa, niin odööri oli sellainen, että minä poistuin raukkamaisesti takavasemmalle ja jätin lääkärin kärsimään kaasukammioon potilaansa kanssa...
   Ja jos jossain sairaalassa ne oli kielletty epähygieenisyytensä vuoksi työkenkinä, niin miksi kukaan haluaisi sellaisia pitää...?

   Poista
  2. Meitsi käyttää crocseja pihakenkinä ja puutarhahommissa :D Ei ne kyllä nätit ole :D

   Poista
  3. Puutarhassa sallitut. Siellä ne on kätevät, kun voi vaikka letkulla laskea vettä päälle ja puhtaaks. Kunhan ei ihmisten ilmoille niillä lähde. ;)

   Poista
 2. Heh, löytyipä listalta pari juttua, joihin itsekin syyllistyn :) Mutta puutarhatontut - eivät tule kyllä meidänkään pihalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauhia sun kanssa... ;) No kunhan ne tontut ei hyökkää, ni sit saat anteeks! (mä kyllä saatan yhden tontun ostaa, vaikka niitä inhoan, mutta tää ei ollu sellainen perinteinen, tää oli joteskii symppis...)

   Poista
 3. Tuo ruoka suussa puhuminen on kauheeta, mutta myös jos syö suu auki! :O Periaatteessa nuo muut jutut ei haittaa. Marimekko on hauska siinä mielessä, et sillä on jotain tosi ihania juttuja, mut sit myös jotain aivan karsean näköisiä. Mut suurimmaks osaks tykkään kyl Marimekon sisustuspuolesta. :) Ja hampurilaiset on hyviä myös, mut ei tule syötyä kovin usein. Ehkä muutaman kerran vuoteen. :D Enemmän syön pizzaa siis. :D

  Voileipäkakut ei kyllä maistu täälläkään. Joskus lapsena söin voileipäkakkua luullen sitä lempparikseni eli mansikkakermakakuksi ja ilme oli varmaan aikamoinen, kun oli jotain ihan muuta. :D Sen jälkeen ei oo maistunu voileipäkakku. Miusta legginsit on ok mekon /tunikan kanssa. Se on jotenkin rennompi kuin sukkisten kanssa. Mut siinä vaiheessa, jos legginssit on yhdistetty todella juhlavaan mekkoon, niin se ei minunkaan silmään näytä hyvältä. Tai riippuu. Jos legginseissä on jotain samaa kuin juhlamekossa, niin sit se on ok. :P Itse käytän legginsejä melko harvakseltaan nykyään, mut lennolla ne on supermukavat päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kauheita noi kun luulee syövänsä jotain ja sitten se onkin jotain ihan muuta. Siis vaikka oitäisi molemmista, mutta kun suu valmistautuu vaikkapa mansikkaan ja sitten se onkin punaherukkaa..

   Tunikan kanssa voi olla leggarit, ettei peppu vilku, mutta nää sininen farkkuhame - mustat / valkoiset leggarit yhdistelmät... No comments...

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!