torstai 7. toukokuuta 2015

Blogeille, jotka kulkevat omia polkujaan

Kun Blogilista ilmoitti lopettavansa, mietin mikä olisi sellainen paikka, josta uudet lukijat löytäisivät tiensä blogiini. En tavoittele tuhansia lukijoita, mutta olisihan se kiva, jos joku näitä jorinoita tykkäisi lueskella ja joskus vaikka kommentoidakin.

Sain tietää Blogipolku-palvelusta ja menin kurkkimaan mistä on kyse. Samanlainen blogien hakusivusto kuin blogilista, josta löytyikin helposti ja selkeästi itseä kiinnostavia blogeja. Rekisteröinkin samantien omankin blogini sinne. Päivänsäteen Menninkäistä voit siis seurata nyt myös Blogipolun kautta!4 kommenttia:

 1. Kiva että sunkin blogi löysi tiensä sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Harmi juttu, että Blogilista lopettaa, mutta kovin hiljaiselta se vaikuttikin. Ainakaan omaan blogiini ei sieltä tullut kävijöitä (kävijäliikenteen mukaan). Onneksi tulee tuo Blogipolku ja kiva, kun lisäsit oman blogisi sinne! :) Taidan minäkin seurata perästä. :) Tosin taitaa blogeja olla jo niin hurjan paljon, että ehkä on ihme, jos joku löytää omaan blogiin. Mut onneks on kuitenkin tuollainen paikka, jossa blogit on listattuna, niin voi itsekin etsiä lisää mielenkiintoista luettavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin se oli selkeän oloinen ja kyllä sieltä heti näytti tupsahdelleen kävijöitä munkin blogiini!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!