tiistai 22. maaliskuuta 2016

Loittorengassarja - Set de tubos de extensión

Emman blogista bongasin jutun loittorenkaista ja sehän jäi heti kutkuttamaan mieltä. Loittorenkaat helpottavat siis makrokuvausta ja ovat hinnaltaan huomattavasti makro-objektiiveja edullisempia. Mitään hienoa valokuvaussanaston täyteistä esittelyä en teille osaa tehdä, mutta testasin tietysti heti Kookan loittorenkaita omassa kamerassa ja tässä lopputulos 10 mm renkaalla.

En el blog de Emma leí sobre tubos de extensión para cámara y me interesaron mucho. Tubos de extensión sirven de ayuda con macrofotografía y son más baratos que los macro objetivos. No sé hacerles ningún reportaje fino con palabras bonitas de fotografía pero por supuesto tuve que probar los tubos de Kooka enseguida en mi cámara y aquí están los resultados con un tubo de 10 mm.5 kommenttia:

 1. Oi hienoa, että innostuit loittorenkaista! :) Ne on kyllä niin hieno keksintö ja edullinenkin vielä kaiken lisäksi :) en ole ehtinyt siunkaan blogin pariin pitkään aikaan, kun on ollut niin paljon kiirettä, mutta ihanaa vihdoin päästä lukemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan kertaalleen mahtavasta vinkistä!

   Tevretuloa takaisin blogimaailmaan; mulla onkin Kanaria-postaus-pommitus meneillään! :D

   Poista
 2. Tekniikasta en tajua mitään (kai tuolla hyllyssä on järkkäri, kaikenlaisia objektiiveja ja loittorenkaita, mutta mää vaan kuvailen pokkarillani), mutta kuvat on hienoja :). Tosi vinkeät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks nää meni ihan kädettömämmänkin jakeluun.... :D
   Ja olishan mulla onneks toi henk. koht. tekninen tuki 35 km päässä!

   Poista
  2. Niin ja kiitos! Ne on "galaksikynnet". Ei pöllömpi lopputulos ekaksi kokeiluksi; ehkä tummemmalla pohjalla olis ollut parempi...

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!