keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kaikki hyvä loppuu aikanaan - Todo lo bueno va volando

Se on täällä. Pelätty viimeinen ilta. Huomenna edessä paluu Suomeen. Kotoa kotiin. Se hömelö tunne, kun yhtaikaa haluat jäädä, mutta toisaalta on jo ikävä paria rakasta karvakorvaa, jotka odottavat Suomessa. No joo, tietysti perhe myös. Mutta kun osa siitä perheestä jää tänne.

Ha llegado. La temida última noche. Mañana nos espera la vuelta a Finlandia. De casa a casa. Aquel sentimiento tonto que al mismo tiempo quieres quedar pero por otro lado ya te echas de menos de unos bichitos queridos que te esperan en Finlandia. Pues sí, y de la familia. Pero es que una parte de mi familia se queda aquí.

Mä kun olen vielä tunteilija pahimmasta päästä, tää on aika karmeaa. Yritän kaikkeni saadakseni pääni Suomi-moodiin. Ne karvakorvat on ekana; työasioita olen kurkkinut koko loman siksikin, etten halua pitkää listaa tekemättömiä töitä odottamassa, kun palaamme. Mietin piteneviä päiviä ja lähestyvää kesää. Seuraavaan lomaankaan ei ole kuin 11 työpäivää.

Y yo que soy tan sentimental, esto es bastante horrible. Intento mi mejor para ponerme en modo Finlandia. El número uno son los perritos; cosas de trabajo he mirado ya un par de veces también porque no quiero tener un monte de trabajo esperandome a la vuelta. Pienso en los días que se hacen cada vez más largos y en el verano que se acerca. Y no faltan más que 11 días de curro para las próximas vacaciones.

Saa nähdä miten huomisesta selvitään. Ei ainakaan kuivin silmin. Niisk.

A ver cómo voy a sobrevivir el día de mañana. Ya sé que sin llorar no. Snif.

8 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa teille vaikka haikein mielin palaattekin Suomeen! Hyvin tiedän tunteesi...on hyviä puolia ja on huonoja puolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valoisuus auttoi huomattavasti paluuta. Ja nuo vieressä kuorsaavat pienet. <3

   Poista
 2. Tuttu tunne! Minä aina lohduttaudun ajatuksella, että pitää lähteä, jotta voi palata! :) Hyvää kotimatkaa ja kyllä se siitä iloksi muuttuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ajatus on hyvä pitää mielessä. Pidän peukkuja myös kälyn suunnitelmille tulla kesällä Suomeen.

   Poista
 3. Tervetuloa kerhoon, juuri tuo tunne minulla oli meidän matkamme päättyessä reilu viikko sitten (eikä Madeiralla edes ole meidän perhettä). :) Pian sun olo jo helpottaa, vaikka nyt onkin ikävää. Hauvelit totta kai auttavat, ja ajatella, että uusi lomakin odottaa nurkan takana. Kun vielä niiden lisäksi sukellat lomakuviinne ja laitat niitä blogiin, niin lääkitys on jo hyvää vauhtia päällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta alkaa mun blogitekstipommitus. Kunhan saan ensin työhommat ajan tasalle.
   ...tai ehkä alankin kirjoittaa blogiin, niin saan tekosyyn siirtää töitä... ;)

   Poista
 4. Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Myös lomat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei niistä muuten nauttisikaan samalla lailla.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!