sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Vuoden 2/4 liikuntakatsaus - 2/4 reportaje anual de deporte

Vuosi on puolivälissä ja on taas aika kurkistaa liikuntakalenteria. Liikuntakertojen määrä, etenkin muut kuin salitreenit vähenivät alkuvuoteen verrattuna. Huhtikuun jälkeen tanssi jäi kesälomille, mutta toisaalta toukokuussa alkoivat taas kertausharjoitukset.

Este año ha llegado a mitad y ha llegado la hora de echar un vistazo a mi calendario de deporte. Ha bajado la cantidad de veces, especialmente los entrenamientos en en gimnasio comparado con el principio de año. Después de abril se acabaron las clases de baile pero por otro lado en mayo empezaron las clases de entrenamiento militar.


Ukkelin kanssa käytiin salilla keväällä ihan tuntienkin ulkopuolella. Valittiin rauhallisempia ajankohtia ja oltiin mm. vapunpäivänäkin treenaamassa. Ihastuin crosstraineriin ja vetelin yleensä sillä 30-40 minuutin rasvanpoltto-ohjelman miehen treenaillessa muilla laitteilla.

Aparte de las clases fui al gimnasio con mi esposo. Eligimos momentos más tranquilos y por ejemplo el primero de mayo fuimos a entrenar. Yo me enamoré de crosstrainer y solía hacer 30-40 minutos de programa "quemar grasa" mientras mi esposo estaba en las otras máquinas.

Kertausharjoitukset alkoivat tosiaan vapun jälkeen ja meillä oli taas tosi monipuolisesti kaikenlaista treeniä. Aina kun oli mahdollista, oltiin ulkona ja seitsemästä kerrasta vain kaksi taidettiin olla sisätiloissa. Aurinkoiset kelit toivat mukanaan myös suosikkini rappustreenit ja kaikista toukokuun puolivälin jälkeisistä treeneistä vain kaksi on ollut sisätiloissa.

Después de primero de mayo también empezó el entrenamiento militar y teníamos clases muy variadas. Siempre que fue posible entrenamos fuera y creo que sólo dos veces de siete estuvimos dentro. El tiempo soleado también trajo el entrenamiento en escalera, mi favorito y de todas las veces que he entrenado después de la mitad de mayo sólo dos hemos estado dentro.

Rapputreenit kirmataan tämän tornin luona - Entrenamos en la escalera a pie de este torre

Heinäkuu tulee varmasti olemaan hiljaisempi, koska sali "jää kesälomille" ja mekin reissataan jonkun verran heinäkuussa. Elokuussa palaillaan töihin ja salikin heräilee kesätauolta. Syyskuussa ollaan varmaan taas täydessä tohinassa ja silloin tanssitunnitkin ovat taas alkaneet.

El julio segurísimo va a ser más tranquilo ya que el gimnasio "se queda de vacaciones" y nosotros también viajamos algo en julio. En agosto vuelvo al trabajo y el gimnasio se despierta después de la pausa de verano. En septiembre ya habrémos vuelto a la normalidad y entonces ya han vuelto a empezar las clases de baile.

4 kommenttia:

 1. Kiva, että ihastuit crosstraineriin. :) Se on kyllä kiva ja monipuolinen laite aerobisen liikunnan puolella. Kesällä sisätilat eivät tosiaan meinaa innostaa; vaikka motivaatiotaso olisi sama, tekee mieli ulos. Minulla on crosstrainertreenit vähentyneet kesän tullen, kun taas talvella oli mahtavaa päästä pääkallokelien tieltä sisälle treenaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun teksteistä sen idean sain hypätä crosstrainerin kyytiin. Käsiä en kyllä osaa niissä huiskijoissa pitää, mutta menee se ilman käsiäkin!

   Poista
 2. Oletpa ollut liikkuvainen! Minulla olisi myös mahdollisuus hypätä crosstrainerin selkään, mutta jotenkin aina metsä kutsuu luokseen.

  Kun olet tehnyt noita yli puolen tunnin sessioita, niin onko rasvaa palanut? Vaikka eipä sinulla taida olla edes tarvetta painonpudotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ohjatut tunnit tai kesäaikaan liikunta ulkona on houkuttelevampaa. Vaan kun ukkelin pitää tulevaa leikkausta varten treenailla salilla, lähden mukaan aina kun se on mahdollista.

   Nuo puolen tunnin treenit (vetäisin kerran jopa 40 min.) ovat kyllä jotain polttaneet, sillä olen ollut joka kerta treenin jälkeen kuin uitettu koira! :D

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!