maanantai 10. kesäkuuta 2019

Scorchio! :)

Ruuvit löysällä -  komediasarjassa Poula esitteli usein kovin aurinkoisia sääennusteita. Meidänkin "meteorologicos Mykonos" näyttäis olevan aika "Scorchio!"

En la serie comedia Fast Show Poula presentó siempre pronósticos muy soleados. Nuestro "meteorologicos Míconos" también parece bastante "Scorchio!"


Startti huomenillalla puolenyön huiteilla, mutta tänään on jo vähän katseltu mukaan lähteviä vaatteita. Yritän tehdä ennätyksen ja tällä hetkellä mukaan on lähdössä 3 yläosaa, 3 alaosaa ja 3 yläalaosaa (koko-osaa?). Laukkuja käytettävissä 1 ruumaan menevä ja 2 käsimatkatavaralaukkua. Onneksi tuo säänennuste on tuollainen, ei taida paljon vaatetta tarvita!

Arrancamos mañana por la noche sobre la medianoche pero hoy ya hemos visto algo de ropa que vamos a llevar. Intento hacer un récord y de momento tengo 3 partes arriba, 3 partes abajo y 3 partes arriba-abajo. Tenemos que meter las cosas en una maleta grande y 2 maletas pequeñas de cabina. Por suerte el pronóstico es como es y ¡parece que no hará falta tanta ropa!

8 kommenttia:

  1. Onko tää nyt se arpajaisvoittomatka? Säässä ei kyllä ole ainakaan valittamista. :-) Hyvää matkaa!

    VastaaPoista
  2. Onneksi on ollut Suomessakin nyt lämpöisiä kelejä, ootte saaneet "harjoitella" ;D. Oikein hyvää matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei tuu sit ihan puskista. Toivon, että tuo tuuli, joka tuossa ennusteessa mainitaan, olis viilentävä eikä kuuma niinkuin Kanarialla kaliman aikaan...
      Kiitos!

      Poista
  3. Ihanaa matkaa! Ja wau miten vähällä meinasit pärjätä, osaisinpa itsekin pakata järkevästi joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvin on pärjätty, huomenna kotiin enkä ole vielä edes käyttänyt kaikkia vaatteita.

      Poista
  4. Miten jännittävää, että voittoloma konkretisoitui! Muistan niin hyvin, kun kerroit matkasta ja uskomattomasta arpaonnestanne. Hieno ajoituskin, kun Suomessa on viime päivinä ollut pilvistä, viileää ja tuulista. Kuinkakohan pitkä miniloma on kyseessä? Jos olette vielä reissussa, niin mahtavaa reissun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan vielä, huomenna illalla alkaa kotimatka. Täällä on ollut kolmenkympin huiteilla, eilen ja tänään tosin viilentävä tuuli. Uitu, ajeltu ympäri saarta ja vähän kätköiltykin.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!