maanantai 28. joulukuuta 2020

Liikuntavuosi 2020 - Deporte el año 2020

Tämä vuosi on tullut liikunnan osalta päätökseensä. Olen jälleen pitänyt kirjaa liikunnoista koko vuoden ajan. Vuoden ensimmäisen puoliskon liikuntaraportin löydät täältä. Koronasta huolimatta (vai johtuen?) vuosi on loppusaldoltaan aikalailla edellisten kaltainen. Liikuntakertoja tuli yhteensä 145, joista ohjattuja salikäyntejä 91. Tämän lisäksi olen esimerkiksi kulkenut koko syksyn töihin pyörällä.

Este año se ha terminado por parte del deporte. Otra vez llevo apuntando todos mis deportes durante todo el año. El reportaje de la primera mitad del año está aquí. A pesar de coronavirus (¿o por ello?) el saldo final de este año es bastante igual a los años anteriores. He hecho deporte 145 veces de los cuales clases de gimnasio 91. Y por encima, todo el otoño he ido al trabajo en bici.


Kesällä ajeltiin pyörälenkkejä ja elokuussa sähköpyöräni Kimmo sai kaverikseen miehelle ostetun sähköpyörän Taunon. Syksy kului salilla ja tanssimassa. Tosin tanssin suhteen aion tehdä tulevana vuonna muutoksen, koska tuntien vetäjän ohjaustyyli ei ole (monelle muullekaan) mieleinen, eikä hän ole sitä vaihtanut palautteesta huolimatta. Siksi keväällä jätän tanssin pois kalenterista ja ketkuttelen itsekseni tai vaikka Fressi-tv:n seurassa.

En verano hicimos vueltas en bici y en agosto mi bici eléctrica Kimmo tuvo un amigo de la bici eléctrica Tauno que le compramos a mi esposo. El otoño pasó en el gimnasio y baile. Con el baile va a haber cambios el año que viene porque el estilo de la instructora no me (ni a unos cuantos otros) gusta y no lo cambia a pesar del feedback que le han dado. Por eso, en primavera dejo las clases de baile y bailo en casa o por ejemplo con Fressi-tv.

Tällä hetkellä lorvin kuitenkin saliltakin joululomaa ja elättelen toiveita, että eteläänkin tulisi lisää lunta, jotta pääsisi hiihtämään. Kevään salilukkarissa näyttäisi olevan mm. kahvakuulaa, reisi-vatsa-pakaraa ja total bodya. Loppusyksystä tuntien osallistujamääriä pienennettiin ja toivottavasti tunnit voidaan keväälläkin pitää ja kaikki pysyvät terveinä.

Ahora estoy de vacaciones del gimnasio también esperando que caiga más nieve aquí al sur para poder ir a esquiar. En primavera en el gimnasio iré a las clases de pesa rusa, gluteo-abdominales y total body, entre otros. Al final de otoño disminuyeron el tamaño de los grupos en nuestro gimnasio y espero que podamos seguir con las clases en primavera y que nadie se enferme.

5 kommenttia:

 1. Kimmo ja Tauno. :D :D :D
  En mää sinällään sille naura, että pyörillä on nimet. Onhan meilläkin ollut imuri jonka nimi oli Kaaleppi. Ja tietokoneillani on aina nimet (RIP Helmi, Hippi ja Holmes). Polkupyörälläni ei ole nimeä, olenkohan vähän laiminlyönyt sitä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimmo sai nimensä myyjänsä mukaan ja Taunon arvioitu toimituspäivä oli Taunonpäivä (vaikka se sitten saapuikin jo aiemmin). Äidin sähköpyörä on Sylvesteri. Ja meidän robotti-imuri on Pepe.
   Kyllä ne syksyllä yks päivä vähän kuunteli töissä, kun selitin, että Tauno toi töihin, kun Kimmo on sairaslomalla (orapihlajan piikki renkaassa).

   Mutta Helmi, Hippi ja Holmes on hyvät tietokoneen nimet. Eräs hartolalaisperäinen lukiokaverimme auto oli Brooke.

   Poista
  2. ...siis "erään hartolalaisperäisen"...

   Poista
 2. Ahkera oot ollut! Mun bootseilla (jotka mulla oli joskus 18-vuotiaana) oli kanssa nimet, Kalle ja Simppa. Kaverin bootseillakin oli nimet, mutta niitä en enää muista. :-) Meidän edellisellä autolla (vaaleanpunainen Yaris) oli myös nimi, Candy, mutta tämä nykyinen on nimetön..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww... Kalle ja Simppa... <3
   Meidän autot on vaan Jukeboksi ja Jojota.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!