perjantai 30. joulukuuta 2022

Viikon viksu 52/52 - El listillo de la semana 52/52

Jahans. Se on tullut aika vuoden viimeisen viksun. Nyt pääsette tekin osallistumaan ja voidaan pohtia oletteko te viksuja vai ettekö ole. 

Espanjalaisessa visailuohjelmassa nimittäin esitettiin kysymys, johon on mielestäni vain yksi oikea vastaus, mutta silti vieraat vastasivat "väärin". Tämä kysymys oli siis välijutustelua, ei osa kilpailua.

Kysymys kuuluu: "Jos saisit valita kotiisi vain toisen, ottaisitko astian- vai pyykinpesukoneen?"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vaaale. Ya ha llegado la hora del último listillo del año. Ahora pueden participar ustedes y podemos pensar si son listillos o si no lo son. 

En Pasapalabra hicieron una pregunta que en mi opinión solo tiene una respuesta correcta, pero aún así los invitados respondieron "mal". La pregunta era conversación, no una parte del concurso.

La pregunta es: "¿Si pudieras quedar con uno solo, cuál sería: la lavadora o la lavavajilla?"

5 kommenttia:

 1. No en tiedä, mikä oikea vastaus olisi, mutta mulle valinta olisi päivänselvä: ottaisin pyykinpesukoneen. Olen elänyt aikaa (ekan poikaystävän kanssa), kun meillä ei ollut pesukonetta, ja voin kertoa, että lakanoiden yms. pyykkääminen käsin ei ollut mitään maailman kivointa puuhaa. Ja olen elänyt myös pari vuotta ilman astianpesukonetta (kun vanha kone hajosi, eikä saatu ukkelin kanssa hankittua uutta, koska oltiin niin saamattomia), eikä se astioiden tiskaus ollut ollenkaan kamalaa. Paitsi että meillä oli sellainen pyöreä pesuallas (yksi kappale), että siinä mielessä se oli kyllä aika syvältä. Tulipas avauduttua. ;-D Innolla odotan sitä oikeaa vastausta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan kukaan ei käy kurkkimassa, niin olisin sitä mieltä, että vastauksesi on hyväksytty. Meillä ei ole ollut astianpesukonetta ei Kanarialla eikä Suomessa asuessa ja olemme vielä täysin elossa. Pari viikkoa oltiin ilman pesukonetta ja pyykkäämässä käytiin äidin luona sekä Helsingissä pyykättiin talon pyykkituvassa. Sitten veljeni avovaimoineen voitti jostain arvonnasta pesukoneen ja saimme heidän vanhan koneensa. Nyt odotamme jännityksellä kauanko se kestää...

   Poista
 2. Pyykinpesukoneen ottaisin, ehdottomasti. Vastasiko joku tosissaan että ottaisi mieluummin astianpesukoneen?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vastasi! Kaksi tyyppiä. Perusteluna, että pyykit voi viedä pesulaan, mutta minnekäs astiat viet? WUUUUUT?!?!?

   Poista
  2. O___o

   ...

   Ei, en vaan ymmärrä.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!