maanantai 26. joulukuuta 2022

Hopi vol. 2

Alkusyksystä valmistui työkaverille Hopi-neule hänen itse värjäämistään langoista. Tämä neule on ollut omallakin toivelistalla pitkään ja juuri sopivasti jouluksi valmistui mun oma Hopi.

Al principio de otoño hice un suéter Hopi para mi compañera de trabajo de la lana que ella había teñido. Ese suéter he querido hacer para mí misma también y justito para Navidades terminé mi propio Hopi.

Tässä pohjavärinä Novitan Seitsemän veljestä turve ja kuviossa tummaa punaista, vaaleaa sinistä ja työkaverin värjäämää oranssia lankaa, jota jäi yli Sieni-paidasta.

Este tiene como color base "turba" de Seitsemän Veljestä de Novita y el dibujo tiene rojo oscuro, azul claro y naranja teñido por mi compañera de trabajo que sobraba del suéter de setas.4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis. <3 Miten mulle tulee tästä vähän mieleen joulupipari. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin mä tähän jo aiemmin, mut ei näköjään olekaan lähtenyt matkaan mun viesti...

   Niin juu, kiitos! Pipari lähti äidille, kun tykkäsin, että se oli enemmän äidin värinen ruskea. Ehkä teen joku päivä itselleni tummemman suklaisen ruskean Hopin.

   Poista
 2. Ihana neule ja niin oli aiempi sieni-paitakin! Kiva sävykokonaisuus, vaikka vähän harmi, ettei "omasta" Hopista tullutkaan sitten omaasi. Tosin sinulta neulominen käy niin kätevästi, ettei kyseessä liene iso menetys, varsinkin kun äiti sai nyt noin hienon paidan!

  Käykö sinulle usein niin, että neulot enimmäkseen keinovalossa, ja sitten lopulta neule paljastuu luonnonvalossa erisävyiseksi kuin miksikä olit sen mieltänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä oli taas näitä hahmotuskyvyttömän aikaansaannoksia... Katsomissani kuvissa oli selkeästi suklaampi ruskea, mutta tuumin, että ihan nätti ruskea tämäkin on. No niin on, kerällä, eri asia valmiina neuleena.
   Mutta äitiä ei tosiaan haitannut yhtään, että sai uuden villapaidan! Ja on mulla jo lankaa pariin uuteen (toivottavasti omaan) paitaan!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!