perjantai 2. joulukuuta 2022

Viikon viksu 48/52 - El listillo de la semana 48/52

Meillä asuu Pepe. Pepe on robotti-imuri. Pepe rakastaa erästä nojatuolia ja yleensä jääkin sen alle jumiin useamman kerran siivouskeikkansa aikana. Kielloista huolimatta se suuntaa uudelleen kohti tuolia.

En nuestra casa vive Pepe. Pepe es un robot aspirador. A Pepe le encanta un sillón y suele quedar atrapado por debajo de él varias veces mientras limpia. A pesar de prohibirlo siempre se dirige hacia el sillón.

Kun Pepe jää jumiin se huutaa apua. Olen tähän asti ajatellut sen sanovan: "Error 1. Move your butt to new location." Ei niinku silleen oikeesti, mutta en jaksanut keskittyä kuuntelemaan mitä se oikeasti sanoo. Kunnes tajusin, että sehän sanookin: "Error 1. Move Roomba to new location."

Cuando Pepe se queda atrapado llama por ayuda. Hasta ahora he pensado que dice: "Error 1. Move your butt to new location." Yo sé que no es lo que dice pero tampoco he puesto a pensar qué puede ser. Hasta que lo pillé. Dice: "Error 1. Move Roomba to new location." 

Mun versio oli kyl parempi...

Creo que mi versión fue mejor...

4 kommenttia:

 1. :-D Kyllä sun versio oli paljon hauskempi. Väärin kuullut jutut on muutenkin hupaisia. Mulla on yksi (enkunkielinen?) laulu, jonka kertosäkeen luulen edelleenkin menevän "ne vei mun sanomalehden". Hitsi kun en muista laulusta kuin tuon kohdan, niin en voi edes kuukkeloida.

  Mites teidän koirat muuten suhtautuu Pepeen? Ja imuroiko Pepe varmasti kaikkialta? (Tätä oon aina robotti-imureista miettinyt.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliver ei välitä, Pancho kävelee perässä ja vahtii ettei Pepe vie sen leluja tai syö sen ruokia. Pepe ei ehkä täytä siivousfriikin standardeja, mutta riittää meille mainiosti. En esimerkiksi yleensä nostele esteitä (tuolit yms) pois edestä, menee minne menee ja siivoaa sen minkä siivoaa.

   Poista
 2. Joo, kyllä sun tulkinta oli parempi. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!