maanantai 21. syyskuuta 2015

Mustavalkoista - Blanco y negro

H&M lähetti mainospostia, jossa kerrottiin, että viemällä vanhat farkut myymälään saat uusista 20 % alennusta. Tein työtä käskettyä, kun eräät farkkuni oli jo paikattu paikkojenkin päältä. Kun äiti vielä lahjoitti yhdet farkkunsa vaihdokeiksi, sain kahdet uudet farkut vaatekaappiini. Leveälahkeiset hippifarkut, joita olin jo pidemmän aikaa etsinyt ja vaaleansiniset pillifarkut, joihin tänään yhdistelin mustaa ja valkoista.

H&M me mandó un correo diciendo que si llevo un vaquero viejo a la tienda me dan 20% de descuento de uno nuevo. Pues a por ello, ya que tenía un vaquero que ya tenía parche encima de parche. Mi madre también me dió un vaquero suyo para llevar y así pude comprar dos vaqueros nuevos. Uno era un vaquero hippie con mangas anchas que ya llevo un rato buscando y otro unos pitillos azul claro que combiné hoy con blanco y negro.

Takki  - Chaqueta : kirpputori - segunda mano; paita - camisa : H&M,
farkut - vaquero : H&M, bolero ja saappaat - cárdigan y botas: Kanarialta - de Canarias


Korvakorut - pendientes : Minka
4 kommenttia:

 1. Mä niin kaipaan farkkuihin pukeutumista. Täällä tietenkin on lämmin, jonka takia niitä ei tule käytettyä. Kuitenkin suurempi syy on työpaikan pirun pukukoodi, joka ei salli ne kuin perjantaina. Kun viilenee, varmasti puen farkut joka perjantai!! Oon niin farkku ja tennarityyppiä, että ärsyttää kaiken maailman pukukoodit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanariallakin farkkuja tuli käytettyä lähinnä syystalvella ja talvella.

   Mun edellisessä työssä oli työasu, johon "omaa" sai mahdutettua paidan verran. Alussa oli ihana, kun Suomessa sai töihin laittaa ihan mitä halusi, mutta kyllä joskus kiireaamuina kaipaa sitä selkeää työasu-linjaa...

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!