lauantai 10. maaliskuuta 2018

Lomasta lomaan - De vacaciones a otras

Ennen kuin alan spämmäämään Kanaria-postauksilla, tulin kertomaan, että kotona ollaan. Maanantaina työt kutsuu ja työpäiviä ehtiikin olla huimat 13, kun taas lomaillaan. Pääsiäinen on jo ihan kulman takana ja silloin ollaankin jo kesäajassa, ihanaa!

Antes de empezar a llenar el blog con textos sobre nuestro viaje a Canarias vine a contar que estamos de vuelta en casa. El lunes vuelvo al curro y tengo un gran total de 13 días de trabajo antes de las próximas vacaciones. La semana santa está detrás de la esquina y entonces ya estamos en horario de verano ¡qué guay!

Paljon ei aikailtu, sillä ei oltu vielä edes kotiuduttu, kun aloin toteuttaa ennen Kanarianmatkaa syntynyttä ajatusta pääsiäisreissusta. Varmistelin ukolta, että hänelläkin on pääsiäinen lomaa ja äidiltä halukkuuden lähteä mukaan matkaan ja varattiin Vuokatista mökki pääsiäisviikonlopuksi.

No perdimos mucho tiempo porque ya ni habíamos vuelto de Canarias que empecé a realizar la idea sobre un viajecito de Semana Santa que teníamos ya antes de ir a Canarias. Aseguré que mi esposo tiene vacaciones también y pregunté si mi madre nos quiere acompañar y reservamos una cabaña en Vuokatti para el finde de Semana Santa.


Vuokatin valitsimme kohtuullisen ajomatkan, suht varman lumitilanteen ja hyvien ulkoilumahdollisuuksien takia. Toisena vahvana ehdokkaana oli Koli, vaan Vuokatissa muutama vuosi takaperin koeajettu pulkkamäki keikautti valinnan Sotkamon suuntaan.

Eligimos Vuokatti porque queda razonablemente cerca y bastante probable hay nieve y tiene buenas posibilidades para diferentes actividades. Otra opci¡on fue Koli pero hace un par de años encontramos una colina inmejorable para trinear en Vuokatti que aseguró su victoria.


Ennen matkaa on kuitenkin vielä töissä yo-kirjoituksia ja kehityskeskustelu sekä espanjan aineopinnoista keskustelutunti vedettävänä, eli päivän keikka Jyväskylään. Mananataina odottaa myös paluu salille, en uskaltanut ihan täydellä teholla aloittaa kahden viikon lorvimisen jälkeen. On muuten huimaa ajatella, että Vuokatin reissun jälkeen ollaan jo huhtikuussa!

Antes del viaje toca todavía en trabajo examenes finales del bachillerato, conversación anual con el jefe y en mis estudios de español dirigir una clase de conversación o sea un día en Jyväskylä. El lunes también toca volver al gimnasio y después de tocar los .... dos semanas no quería empezar a cien por cien. ¡Pero que raro pensar que después del viaje a Vuokatti ya estamos en abril!

Kuva / Foto:  Riku Lahtinen ©

4 kommenttia:

 1. Hienoja matkasuunnitelmia! Kiva päästä katsomaan Kanarian-tunnelmia ja sitten talvimatkan lumimaisemia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan sitä vielä vappunakin 4 päivän loma... Hmmmm... ;)

   Poista
 2. Oi Vuokatti on ihana paikka! Käytiin siellä kylpylässä miehen kanssa syksyllä ja oli kyllä mieluinen reissu 😍 Toki Kolikin on ihana, mutta tärkeintä on rentoutua ja lomailla! Innolla odotan postauksia Kanarialta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olis olemassa teleporttaus-vaihtoehto, mä lähtisin Kilpisjärvelle. Sinne kun on niin turkasen pitkä ajomatka, niin 4 päivän lomasta menis auttamatta 2 jo matkoihin... Mutta Vuokattikin on kiva, Kainuun vaaramaisemat on myös kauniita.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!