sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Jalkapalloa - Fútbol

Mietimme pitkään ennen matkaa menemmekö katsomaan Las Palmas - Barcelona-pelin, mutta lopulta tulimme siihen tulokseen, että mennään. Las Palmasin kausi ei ole sujunut kovin hyvin, joten voi olla, että ensi kaudella se ei pelaa enää La Ligassa ja tämän tason otteluita on siis turha odottaa jatkossa. Ystävällämme on kausikortti ja hän saa liput edullisempaan hintaan, joten kun hän ei ollut menossa katsomaan peliä, me menimme!

Pensamos mucho antes del viaje si iríamos a ver el partido entre Las Palmas y Barcelona pero al final decidimos ir. La temporada de Las Palmas no ha ido muy bien y puede ser que la próxima temporada ya no juega en La Liga y eso significa que partidos como este ya no se puede ver en el futuro. Nuestro amigo tiene tarjeta de socio y como él no iba a ir a ver el partido nos vendió sus entradas.Peli oli ensimmäisellä lomaviikollamme torstaina iltakahdeksalta. Lähdimme jo neljän jälkeen ajamaan Puerto Ricosta Las Palmasiin, vaikka matkaa ei olekaan kuin 70 kilometriä. Näin saisimme auton edes jokseenkin fiksulle etäisyydelle stadionista. Parkki löytyikin käytännössä stadionin vierestä, joten menimme Siete Palmasin ostoskeskukseen syömään jotain pientä ennen ottelua.

El partido fue el jueves de nuestra primera semana a las ocho de la noche. Nos fuimos de Puerto Rico para Las Palmas ya después de las cuatro aunque no son más que 70 kms. Así existía la posibilidad de encontrar un sitio decente para el coche. Lo encontramos casi al lado del estadio y así teníamos tiempo para ir al centro comercial de Siete Palmas para comer una tapita antes del partido.Ilokseni ostarilla oli Cien Montaditos, josta saa pieniä leipiä jos jonkinlaisilla täytteillä. Luotin lemppariini ja nappasin kolme tomaatti-tonnikala-leipää. Urheilukaupasta jäi käteen lisää salikuteita ja napattiin vielä naposteltavaa mukaan otteluun.

Por suerte había Cien Montaditos en el centro comercial y yo comí tres de mis favoritos, atún con tomate. Teníamos tiempo para pasar por las tiendas y encontré más ropa para gimnasio y también compramos pipas y caramelos para comer en el estadio.
Seitsemän aikaan mentiin stadionille ja Las Palmasin fanikaupasta tein vielä yhden löydön. Tämä tyttö kay nimittäin nykyään salilla kaikki tavarat upouudessa Las Palmasin urheilupussukassa! Oli muuten myös hitsin kätevä, kun tokalla viikolla käytin rannalla.

Sobre las siete entramos al estadio y el último tesoro encontré en la tienda de UD Las Palmas. ¡Es que apartir de marzo esta chica ha ido al gimnasio con sus cosas en la mochila de UD Las Palmas! También fue muy útil cuando la próxima semana fuimos un par de veces a la playa.Aurinko alkoi laskea pian kun peli alkoi mutta mulla oli päällä monta vaatekertaa, joten vilu ei tullut. Tunnelmakin oli suorastaan kuuma, kun ennalta pelkäämämme rökäletappio vaihtui lopulta tasapeliin 1-1. Las Palmasin tasoitumaalista vastasi Jonathan Calleri.

El sol ya se estaba poniendo cuando empezó el partido pero yo llevaba varias capas de ropa y así no tenía frío. El ambiente en el estadio también se calentó ya que el partido terminó a un empate 1-1 en vez de perder como perros. El gol de Las Palmas fue de Jonathan Calleri.

2 kommenttia:

 1. Jalkapallo ei ole ihan mun lempilajini, mutta sitäkin voi joskus käydä ihan tunnelman takia katsomassa. Niin paitsi Suomessa, jossa ei taida jalkapallokatsomossa hirveästi tunnelmaa olla. :-D

  Suloisia olette. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos!
   Jalkapallo pyörii nytkin telkassa... Ja niille, jotka epäilee mieheni opettaneen mut katsomaan jalkapalloa, olen sanonut, että seurasin kyllä (espanjalaista) jalkapalloa jo ennen muuttoani Espanjaan. Suomen potkupalloa en seuraa, mutta otteluissa on käyty useampaan otteeseen Las Palmasissa ja kerran matkattiin Barcelonaan katsomaan Barca-Las Palmas-peliä.
   Suosittelen kyllä jo tosiaan ihan tunnelman takia. Mut ei Suomessa.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!