tiistai 13. maaliskuuta 2018

Uudet korvikset - Nuevos zarcillos

Mä niiiiiiin rakastan mun hovikorumaakaria Minkaa! Ja sanonpa heti, että EI, tämä ei ole maksettu mainos vaan tyytyväinen asiakas. Mulla ei ole reikiä, joten tarvitsen klipsikorvikset. Minkalta olenkin saanut kasattua jo melkoisen korvisvalikoiman sekä muunmuassa muutettua yhdet Kalevala-lahjakorvikset reiällisistä klipseiksi. Minkan korut ovat käsityötä ja uniikkeja koruja ja olen teettänyt myös muutamia koruja itselleni valikoiman ulkopuolelta.

¡Es que me guuuuuuuusta mi joyera real Minka! Y digo ya desde el principio que NO, esto no es una publi pagada sino una clienta contenta. No tengo agujeros en las orejas y por eso necesito zarcillos con clip. Gracias a Minka ya tengo una buena selección de zarcillos e incluso unos zarcillos de Kalevala que cambiaron a clips también. La bisutería de Minka es artesanía y cada pieza es única. También me han hecho por pedido unos zarcillos fuera de su colección.

Niinkuin nämä uudetkin korvikset. Näin syksyllä käsityömessuilla valokuvapainatuksellisia korviksia ja kysyinkin olisiko mahdollista tehdä korvikset meidän koiruuksien kuvilla. Laittelin liudan kuvia Vinskistä ja Oliverista Minkan Minnan ohjeiden mukaan, joista hän valkkasi parhaiten koruihin sopivat ja lopputulos on nyt tässä!

Como por ejemplo estos nuevos. En otoño en una feria de artesanía vi un par de zarcillos con impreso fotográfico y pregunté si fuera posible hacer unos con fotos de nuestros perros. Mandé unas cuantas fotos de Vinski y Oliver según las instrucciones de Minna de Minka y ella eligió las que mejor sirven para los zarcillos ¡y el resultado está aquí!

Ja loogisesti Vinski kuuluu vasempaan korvaan ja Oliver oikeaan; niin päin ne aina lenkeilläkin kävelevät! ;)

Y logicamente Vinski va a la oreja izquierda y Oliver a la derecha; ¡es así como caminan cuando los sacas! ;)


8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat! 😍 ja siis ei yhtään huomaa, että olis klipsit! Pysyykö noi hyvin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pysyy, jos tarpeeks kauan pidät, niin jopa liiankin hyvin... Siis jos koko päivän pitää, niin jopa hieman puristaa. Mutta on sirot, eikä kovin moni ole arvannut, että ovat klipsit.

   Poista
 2. Onpa hauska idea. Minkalla on kyllä kauniita koruja, joten jos korviksia käyttäisin niin sieltä varmasti löytyisi mieluisat. Reiät on mulla menneet umpeen jo aikaa sitten, ja klipsut ahdistaa. Ei siis koruja korviin mulle, mutta onneksi voin sitten ihailla muiden koruja. Ja niinhän ne parhaiten näkeekin, kun ovat toisten korvissa :D :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että et kyllä omia korviksia näe kuin peilistä. Kaulakorut näkee onneksi ilman peiliäkin.

   Poista
 3. Oikein kivat ja yksilölliset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!