keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Retkivuosi 2020 - Viaje(cito)s del 2020

Keräsin kaikki vuoden 2020 lyhyemmät retket ja pidemmät matkat kalenteriin. Suurimmasta osasta olen jo kertoillutkin vuoden aikana blogissa. Marraskuu olikin vuoden ainoa kuukausi, kun ei käyty sen kummemmin missään. Tässä ei siis ole merkattuna esimerkiksi kyläilyjä pikkuveljen luona tai ostosreissuja naapurikaupunkiin.

Junté todos los viajes del 2020, tanto largos como más cortos, en un calendario. Sobre la mayor parte ya he contado en el blog. El noviembre fue el único mes cuando no fuimos ningún sitio. Este calendario no cuenta por ejemplo las visitas a la casa de mi hermano pequeño o a las tiendas de la ciudad vecina. 


Vuoteen mahtuu neljä yliyön reissua; tammikuun lopussa tuhlasin (onneksi) heti palkallisen vapaapäiväni ja teimme reissun ukkelin polvitarkastukseen Tampereelle ja vietimme yön Scandic Aulangolla. Kesällä reissattiin Lapissa ja syyslomalla tein Tampere-Jyväskylä-reissun yöpyen työkaverin kanssa Holiday Clubissa Tampereella. Vuosi päättyi Kainuussa, kun vietimme joulun Vuokatissa.

Hice cuatro viajes de una noche o más en el año; ya al final de enero gasté (por suerte) mi día libre pagado e hicimos una vuelta a Tampere para el chequeo de las rodillas de mi esposo y la noche pasamos en Scandic Aulanko. En verano viajamos a Laponia y en las vacaciones de otoño hice una vuelta de Tampere y Jyväskylä pasando la noche con mi compañera de trabajo en Holiday Club de Tampere. El año terminó en Kainuu cuando pasamos la Navidad en Vuokatti.
4 kommenttia:

 1. Aika tasaiseen tahtiin ootte retkeilleet ympäri vuoden. Hitsi munkin pitäisi aktivoitua retkeilemään enemmän, kun se on niin kivaa. Tosin nyt on polvet olleet kohta yli kuukauden sellaisessa kunnossa, että niillä ei paljon retkeillä. :-( Mutta ehkä toivottavasti joskus tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka vuodenaikaan on kivoja ulkoilukelejä; luminen talvi, aurinkoinen kevät, ihana kesä, värikäs syksy... vähän harmitti tuo marraskuu, mutta ei pakollakaan viitsi lähteä, kyllä siinä tarttee olla sellainen halu lähteä.

   Toivottavasti polvet antaa pian retkeillä. Siihen astihan voi käydä vaikka autolla katsomassa kivoja paikkoja vaikka ihan lähelläkin. Tai pyörällä, jos se ei käy polvien päälle.

   Poista
 2. Mahtavaa, kun olette reissaileet ja retkeilleet. Ihana olisi joku yönyli kestävä reissu. Edellisestä on jo liian pitkä aika. Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä yllätti itsensäkin, kun ne kirjasi ylös ja katseli kalenteria. Olihan tuo matkailu vähän hankalampaa viime vuonna, mutta etenkin noita päivän lähi(luonto)reissuja tuli ihanan paljon!

   Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin ja toivotaan tälle vuodelle uusia seikkailuja!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!