perjantai 3. tammikuuta 2020

Nyörisukat - Calcetines con cordones

Joulu... eikun loppiaislahjaksi valmistui nyörisukat. Olen jo aiemmin tehnyt itselleni yhdet ja ne ovat niin helppo- ja nopeatekoiset ja hauskannäköiset, että tein sellaiset tänä jouluna lahjaksikin.

De regalo de Navi... digo Reyes tejí calcetines con cordones. Ya he hecho antes unos para mí y ya que son fáciles y rápidos de hacer y de pinta simpática, este año terminaron en un paquete también.

Ihan ei taaskaan ongelmitta selvitty, sillä sukkien oli tarkoitus olla siniset keltaisin resorein, vaan sininen lanka päätti loppua strategisessa vaiheessa ja sukkiin piti sitten askarrella taakse ja pohjaan keltainen raita. Tämä malli on siitä kätevä, että jalkapohjan pituudella ei ole väliä, koska sukissa ei ole kantapäätä ja nyöreillä puolestaan voi säädellä varren leveyttä.

Como tantas veces, ésta tampoco salí sin problemas. La idea era tejer calcetines azules con caña amarilla pero el momento estrátegico se me acabó la lana azul y tuve que hacer una raya amarilla en la parte detrás y debajo de los calcetines. Este módelo tiene la ventaja de que no importa la talla porque no tiene talón y con los cordones se puede ajustar la circunferencia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!