lauantai 11. tammikuuta 2020

Lista 2/52

Lista 2 - Tee lista niistä asioista, jotka tekevät sinut onnelliseksi juuri nyt
Lista 2 - Haz un listado de cosas que te hacen feliz en este momento

Keväisin seuraan kuinka päivät pitenevät. Tällä viikolla torstaina valoisa aika oli jo 6 tuntia ja olemme saaneet nauttia aurinkoisista päivistä. Tieto, että päivä päivältä mennään kohti kevättä ja kesää tekee minut onnelliseksi.

Cada primavera me gusta seguir como se alargan los días. Este jueves ya había 6 horas de luz y hemos tenido un par de bonitos días de sol. Saber que cada día nos lleva más cerca de primavera y verano me hace feliz.Tällä viikolla alkoi työt joululoman jälkeen ja ensimmäinen työviikko ei ollut vaikea tai tuntunut pitkältä. Onnistuin menemään ajoissa nukkumaankin, niin aamuherätyksetkään ei olleet ylivoimaisia. Työn osaltakin seuraan ajan kulumista ja tällä viikolla työvuosi kääntyi loppupuolelle. Yli puolet työvuodesta on nyt takana ja olemme lähempänä tulevaa kesälomaa kuin mennyttä.

Esta semana volví al trabajo después de las vacaciones de Navidad y la primera semana no fue difícil ni pareció larga. Conseguí acostarme temprano lo cual me ayudó despertarme bastante fácil. En el trabajo también me gusta seguir el tiempo y esta semana el año laboral giró hacia su fin. Más de la mitad ya está detrás y estamos más cerca del verano que viene que el verano pasado.

Tällä viikolla palasin myös joulutauon jälkeen salille ja vaikka paikat saatiin huikeaan jumiin, oli kiva nähdä taas salikamuja ja hyvällä tavalla rääkätä itseään. Sekä palata arkirutiineihin myös vapaa-ajalla.

Esta semana también volví al gimnasio después de la pausa navideña. Aunque conseguí agujetas bestiales me gustaba ver mis amigos del gimnasio y torturarme de buena manera. Y volver a la rutina también el el tiempo libre.
4 kommenttia:

 1. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle. Minä olen uskollisesti pyörittänyt hulavannetta. Välillä se pysyy ylhäällä ja välillä putoaa mätkähtäen maahan. Eli jollain lailla kuntoilu täälläkin hereillä. Nyt on muuten sinulta saamani paprikan siemenet kylvetty. Nyt jännitetään saadaanko taimia kummankin pihaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Kyllä hulaillen varmasti jouluherkut äkkiä katoaakin. Pidetään peukkuja paprikoille, sä oot kyllä aika velho noiden kasvien kanssa, voi hyvinkin olla, että saadaan kesäksi kasvatettavaa!

   Poista
 2. Mullakin on tuo 52 listan kirja, mutta enpä ole kovin pitkälle listojen kirjoittamisen kanssa päässyt (kirja on ehkä kolme vuotta vanha). Aikani jaksoin kirjoitella listoja, mutta sitten innostus tyrehtyi. Blogipostausideana tämä on kyllä tosi kiva, ja melkeinpä tekisi mieli varastaa ideasi, jos kirja olisi mulla täällä Kolumbiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverilta sain tosiaan jouluna ja mietin, että toi olis kiva idea viikottaiseksi postaukseksi ja tulisi pohdiskeltua asioita samalla. ...kun vaa'athan ei koskaan pohdikaan mitään... :D

   Nyysi vain idea, napsit noita sitä mukaa mieleiseen järjestykseen kun mä kirjoittelen. Voihan se olla kuukausittainenkin teksti.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!