lauantai 26. kesäkuuta 2021

Foto 25/52

Jopas on ilmoja pidelly... Lämmin on ihan kiva eikä mulla ole ongelmaa "pysyä hengissä" tällaisilla keleillä. On ihanaa, kun järvivedetkin on niin lämpöisiä, että siellä vois lillua vaikka kuinka kauan. MUTTA... meillä asuu kaksi seniorikoiraa, joita ei näissä hellelukemissa voi oikein viedä ulos, ellei ole menossa uimaan. Sisälläkin oli välillä niin kuuma, että lenkin jälkeen piti laittaa pyyhkeitä pakkaseen ja niillä sitten viilentää karvanassuja.

Ha hecho calorcito... No tengo nada contra calor y no tengo problema en "mantenerme viva" en estas temperaturas. Me encanta que se han calentado los lagos tanto que una podría estar horas en el agua. PERO... viven dos perros viejillos con nosotros y en estas temperaturas solo los puedes sacar si los llevas a bañar. A veces hasta dentro de la casa hacía tanto calor que después de la caminata tuvimos que poner toallas en el congelador y luego refrescar los perros con las toallas frías.

Tosin jonkinlaiseksi rääkkäykseksi saattaisi joku senkin laskea, että keskiviikkona puolenpäivän maissa kysyn 70+ äidiltä, että lähdetäänkö vetäisemään 20 kilometrin pyörälenkki. Mutta ennen kuin kukaan soittaa Pelastakaa ikäihmiset ry:hyn, niin huomautan, että molemmilla oli sähköpyörät ja äiti on ikänsä harrastanut kaikenlaista (hyöty)liikuntaa ja on edelleen todella aktiivinen, joten lenkki meni aika leppoisasti.

Eso sí, alguien podría llamarlo tortura y maltrato que el miércoles sobre el mediodía pregunté a mi madre (70+ años) si vamos a hacer una vuelta de 20 kms en bici. Pero antes que nadie se pone en contacto con Sociedad anónima Salva los mayores quiero decir que las dos teníamos bici eléctrica y mi madre ha hecho deporte y mantenídose en forma toda su vida y por eso la vuelta era bastante relajada. 

Pyöräilimme lintutornille, jossa oli geokätkö, nappasimme sen ja ihailimme hetken maisemaa tornista. Sitten pyörät kohti kotia ja matkalla uimatauko. Ei hullumpi tapa viettää lämmintä kesäpäivää!

Fuimos a un torre de ornitólogos que tiene un geocache, lo buscamos y contemplamos un rato el paisaje antes de girar las bicis hacia casa. De vuelta paramos a bañar. ¡Un día de verano bien pasado!6 kommenttia:

 1. Kiva, kun Suomessakin on nyt ollut helteitä. :) Mahtavaa! Sähköpyörällä ajelu kuulostaa mukavalta myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on lämmötkin jo laskeneet kivalle tasolle. Ollaan n. 25 asteessa ja öisin viilenee. Uimaan voi mennä, mutta kävelläkin jaksaa. Tai sitten sähköpyöräillä! :D

   Poista
 2. Voi koiruleita. Ei ole kiva, kun kärsivät kuumasta. Sulla on kyllä tosi hyväkuntoinen äiti! Hieno juttu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa kyllä heti että ovat nyt kelien vähän viilennyttyä reippaampia ja jaksavat paremmin puuhata kaikkea.
   Äiti on kyllä ikänsä pitänyt huolta itsestään ja sen kyllä huomaa!

   Poista
 3. Pelastakaa ikäihmiset ry... *tirsk* Mä luulen että sun äitis vois vetää sen aktiivista junioriosastoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piiskais mummoja hiihtämään ja pyöräilemään ja juoksemaan frisbeen perässä... :D

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!