keskiviikko 20. lokakuuta 2021

You've got mail

Bongasinpa päivänä eräänä Facessa mainoksen, että Ifolorin kautta voisi lähettää ilmaiseksi postikortteja. Tutkailtuani tarkemmin mistä kampanjassa on kyse, en löytänyt epäilemääni "pientä pränttiä" mistään, vaan totesin sen todella tarkoittavan, että voin lähettää ystäville ja sukulaisille kortin aivan ilmaiseksi.

Me di cuenta el otro día en Facebook de un anuncio que a través de Ifolor se podría mandar postales gratis. Obviamente pensaba que la campaña tiene un truco o letra pequeña pero al final tuve que admitir que es verdad que se puede mandar postales a amigos y familiares todo gratuito.

Tuumasta toimeen ja tablettiin ifolor-sovellus. Valitsin kuvaksi kesäisen kuvan Kolilta ja sitten valitsemaan vastaanottajat. Kortteja olisi saanut lähettää maksimissaan yhdeksän, mutta minulta lähti seitsemän korttia ystäville ja sukulaisille. Anoppilaan en uskaltanut kokeilla lähettää, koska epäilen, että tarjous oli vain Suomen sisäiseen postiin.

Bajé la app de Ifolor al tablet y manos a la masa. Elegí una foto de Koli del verano pasado para los postales y elegí los recibidores. Uno podría haber mandado como máximo nueve pero yo mandé siete a familiares y amigos. No arriesgué mandar a la casa de suegra porque creo que la oferta está válido solo en Finlandia.

Tänään olen saanut viestejä, että kortit ovat tulleet perille. Ilmaisia kortteja on 10000 kappaletta ja kampanja on voimassa kuun loppuun tai niin kauan kuin kortteja riittää. Kurkkaa sinäkin onko kortteja vielä "vapaana", jos haluat ilahduttaa jotakuta perinteisellä postikortilla!

Hoy he recibido mensajes que han llegado los postales. Son 10000 postales gratis en Ifolor y la campaña está válida hasta el fin de mes o existencia de postales. ¡Echa un vistazo si quedan postales si quieres alegrar el día de alguién con un tradicional postal!2 kommenttia:

  1. Tää oli hauska yllätys. :) Hyvää lomaa! Meillä sataa räntää. Peruna on vielä nostamatta. Siinäpä ne tärkeimmät tältä erää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Heräsin ysiltä ja verhoja availlessa toivoin valkeaa maata... No ei sitten... Pitäis täälläkin purkaa kasvihuone ja laittaa rypäleet talviunille.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!