sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Foto 42/52

 


Tämä sukka tuli pääteltyä ja se sai kummitädin puikolta kaverikseen vihreä-keltaisen, lilakärkisen sukan. Molemmat olivat lahja äidilleni, joka vietti tänään synttäreitään. Sovittiin kummin kanssa vain mitat ja kaksiväriset epätasaraidalliset sukat. Valitsimme toisistamme tietämättä toiseksi väriksi keltaisen ja kun kärjet tehtiin vielä "ristiin", niin peppisukat olivat valmiit. Veli hankki kaikkien yhteiseen lahjapakettiin vielä frisbeen ja Suomen huiput-kirjan ja minä ostin tulukset.

Terminé este calcetín y mi madrina le hizo un amigo verde-amarillo con punta lila. Los dos fueron un regalo de cumple para mi madre que tenía hoy su cumpleaños. Decidimos con mi madrina tejerle calcetines y solo quedamls las medidas y que sean rayadas y de dos colores. Sin saber las dos habíamos elegido amarillo de un color y los emparejamos con puntas "cruzadas". Mi hermano compró un disco para discgolf y un libro "Las cimas de Finlandia", yo una lata de yesca y todo lo regalamos juntos.

Lomakin alkoi, tulee kyllä tarpeeseen kaikille. Oppilaissakin alkoi jo olla merkkejä turnausväsymyksestä. Onneksi sääennusteet on menneet vähän parempaan suuntaan ja päästään jo heti maanantaina retkelle. Mies on töissä, mutta äiti ja kummi ovat aina valmiina kuin partiotytöt!

Empezaron las vacaciones y ni un día demasiado temprano. Se notaba que también los chiquillos ya estaban cansados. Por suerte los pronósticos se han mejorado y ya el lunes vamos de excursión. Trabaja mi esposo pero ¡mi madre y madrina siempre están listas para aventuras!

Hyvää lokakuun viimeistä viikkoa!
¡Que tengas una buena última semana de octubre!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!