perjantai 14. heinäkuuta 2023

Harjupolku Pulkkilanharjulla - Sendero Harjupolku en Pulkkilanharju

Kesäkuun alussa kävelimme Harjupolun Asikkalan Pulkkilanharjulla. Harjupolku on 4,4 kilometriä pitkä ja se on osa Päijänteen kansallispuistoa. Reitille pääsee Karisalmen sillan pohjoispäässä olevalta levähdysalueelta, jonne voi jättää auton.

Al principio de junio caminamos el sendero Harjupolku en Pulkkilanharju, Asikkala. Es un sendero de 4,4 kilómetros y es parte del parque nacional de Päijänne. El sendero empieza en la area de descanso en el punto norte del puente de Karisalmi. Allí se puede aparcar el coche.


Polku kulkee harjumaisemissa välillä järven rantaa seuraillen ja välillä harjulla. Polku on helppokulkuinen ja kosteimmissa paikoissa on pitkospuut. Kierroksen aikana voi pulahtaa uimaan ja sen päätteeksi voi kesäaikaan napata evästä levähdysalueen kioskista.

El sendero recorre en un esker y a veces baja a la orilla del lago. Es un sendero fácil y en sitios más mojados hay camino de madera. En la ruta hay buenos sitios para bañar y al volver se puede comprar merienda en el kiosko de la arena de descanso.






2 kommenttia:

  1. Kiitos taas mainiosta retkeilyvinkistä! Koirulit ovat aina yhtä suloisia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaapa hyvät! On siinä aina hommaa saada ne poseeraamaan, mutta kyllä siellä joku kuva onnistuu, kun tarpeeks monta ottaa! :D

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!