maanantai 10. helmikuuta 2014

Kutsuu meitä Kuusamo - Nos vamos a Kuusamo

Vihdoin hiihtolomamme on saanut jotain suuntaa ja se suunta on Kuusamo. Siihen malliin on viime päivinä etelässä lumikinokset sulaneet, että jos hiihtää haluaa, niin näköjään on pienehkö pakko liikehtiä ylemmäs Suomen kartalla.

Por fin nuestras vacaciones de primavera tienen alguna dirección y es Kuusamo. Aquí en el sur la nieve se ha derretido últimamente así de rápido que parece que hay que ir hacía el norte en el mapa de Finlandia si uno quiere esquiar. 

Sain varattua kivanoloisen mökin ja mukaan on lähdössä taas suuri pieni perheporukka, kivaa! Suksieni olinpaikan selvitin jo ja tänään ostettiin tuliterä pulkka, kun entiset on muutoissa kadonneet tai vanhuuttaan hajonneet. Suunnitelmissani olisi opettaa koirat istumaan pulkassa ennen matkaa; uskon, että se on hyödyllinen taito niin Kuusamon reissulla, kuin muulloinkin tulevaisuudessa.

Conseguí reservar una cabaña que parece buenísima y nos vamos con pequeña gran grupo de familia, ¡fenomenal! Ya busqué mis esquíes y hoy compramos un trineo todo nuevo ya que los anteriores o se han perdido en mudanzas o se han roto. Mi plan es enseñar antes del viaje a los perros a sentar en el trineo; creo que será útil tanto en el viaje como en el futuro.

Toivon, että säät olisi hyvät ja lunta ulkoiluun. Mieheni puolesta toivon myös revontulia, hän ei ole vielä päässyt nauttimaan kunnon esityksestä, vain haaleista vihreistä juovista taivaalla. Hiihtämistä, pulkkailua, valokuvausta ja leppoisaa yhdessäoloa. Siihen on enää vajaa pari viikkoa!

Espero que tengamos buen tiempo y nieve para pasar tiempo fuera. Por mi esposo espero aurora boreal, ya que él no ha podido disfrutar de un espectáculo de verdad, sólo ha visto algunas rayítas verdosas en el cielo. Esquiar, trinear, fotografiar y pasarlo bien todos juntos. ¡Todo eso está a menos de dos semanas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!