tiistai 23. syyskuuta 2014

Synttäripoju - El cumpleañero

Oliver viettää tänään kuusivee synttäreitä! Oliver on Vinskin poika, pentueensa kuopus. Oliverin isä on kanarialainen kadulta pelastettu pieni terrieri. Oliver matkusti syksyllä 2008 Vinskin mahassa Suomeen ja syntyi Suomessa syyskuisena yönä pentueeseen, jossa sillä on 2 siskoa ja veli. Oliver-nimi tulee Oliver Hardysta, koska aioimme ensin ottaa pentueen toisen pojan, joka oli hieman "paksukainen". Nimi jäi, vaikka pentu vaihtui. Synttärilahjansa, kaksi pussia namipaloja Oliver jakoi tietysti äitinsä kanssa!

¡Oliver celebra hoy su sexto cumpleaños! Oliver es hijo de Vinski, el más jóven de la camada. El padre de Oliver es un pequeño terrier canario rescatado de la calle. Oliver viajó a Finlandia en la barriga de Vinski en otoño 2008 y nació en Finlandia en una noche de septiembre a una camada donde tiene dos hermanas y un hermano. El nombre Oliver viene de Oliver Hardy porque primero ibamos a escoger el otro macho que era un poco "gordito". Aunque cambiamos el cachorro quedamos con el nombre. ¡Su regalo de cumple, dos bolsitos de chuches perrunos Oliver repartió con su madre!

6 kommenttia:

 1. Onnea pikkuiselle demonikoiralle (tuo vihersilmäkuva on hiukan häiritsevä)! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyhän mää vasta tajusin että se on todella manaajan tarpeessa: rantakuvassa on pääkin väärin päin O_o. Koiranne on ilmeisesti rikki.

   Poista
  2. Se on jalkapallokentältä. Oliver oli sitä mieltä, että tämä EEEEEEIIII ole paitsio! Onneksi normipäivänä kaikki ruumiinosat ovat yleensä oikeaan suuntaan.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!