lauantai 1. heinäkuuta 2017

Lappiin! - ¡A Laponia!

Miehelle jäi vielä kaksi lomaviikkoa heinäkuulle ja eihän niitä voi kotonakaan nököttää, joten reilun viikon päästä starttaamme seuraavanlaiselle kiertueelle. Edellisvuosista poiketen länsipuolta ylös ja itäpuolta alas.

A mi esposo le quedan dos semanas de vacaciones en julio y obviamente no se puede quedar quieto en casa. Por eso, después de una semana y pico arrancamos para esta vueltecita. A cambio a los años anteriores subimos por oeste y volvemos por este.


Ihan ei 27:ssa tunnissa ajateltu lenkkiä heittää, vaan matkalla ollaan 9 yötä. Matkatoimisto Menninkäinen teki taas kovasti töitä löytääkseen hhh-majapaikat (hyvä-hieno-halpa) ja kun matkaan lähtee kolme henkeä, jäi matkan hinnaksi (majoitukset + bensat) 250e / nenä. 

Nuestra vuelta va a ser un poco más que 27 horas, vamos a pasar 9 noche en el viaje. La agencia de viajes La Lagartera ha currado mucho para encontrar los alojamientos bbb (bueno-bonito-barato) y al final, entre tres personas que salen el precio (alojamiento + gasolina) se quedó en 250e / cara.

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta reissulta!! :) Muistakaa hyttyshatut, niitä on liikkeellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Taidan luottaa edellisvuosien tuuriin, että Lapin reissulla nähdyt hyttyset voi laskea yhden käden sormilla...

   Poista
  2. Taivalkoskella oli nii paljo hyttysiä ettei illalla voinu olla yhtää pihalla. :D

   Poista
  3. Sepä se. Taivalkoski ei oo Lappia... ;)

   Poista
  4. Mutta se oli osa reissua! :D

   Poista
 2. Tuleva reissunne kuulostaa mahtavalta, ja hienosti pidit kulutkin kasassa! Meidän Budan-matka oli paljon kalliimpi ja lyhyempi, mutta en halunnut sanoa ei miehelle, jonka oli pakko päästä ulkomaille rajatulla lomallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkomaan matkoilla kulut pompsahtaa väkisinkin lentojen takia. Jokainen maksaa lennoista, mutta autoillessa bensat voi jakaa niin monen kesken kuin autoon mahtuu! Siinäkin mielessä kävi tuuri, että majapaikoista vain yksi perii lisämaksun koirista.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!