lauantai 25. elokuuta 2018

Kesäretkiä - Porvoo & Mänttä - Viajes de verano - Porvoo & Mänttä

Koska tänään on maaginen kesänloppumisviikonloppu (ei, en ymmärrä koko "venetsialaiset"- villitystä), ajattelin muistella vielä paria päiväretkeä tältä kesältä. Ensimmäisenä kurkitaan Porvooseen, sitten kiivetään Mäntävuorelle ja ihaillaan siellä maisemia näkötornista.

Porque hoy se dice que se acaba el verano (no entiendo quién lo ha inventado...) pensaba llevarles a dos vueltas veraniegas. Primero vamos a Porvoo y luego subimos a la colina Mäntänvuori a ver los paisajes en el torre mirador.

Porvoo


Jotenkin tää osui lihansyöjän sydämeen... - Por algo esto le tocó el corazón a este carnívoro...


Mänttä

Kärkisten silta - El puente de Kärkinen

6 kommenttia:

 1. Miekään en ymmärrä venetsialaisten ideaa!! 😂 Ihania kuvia, meilläkin oli suunnitelmissa käydä Porvoossa tänä kesänä, mutta sitten tuli molempien uudet työt ja yhtäkkiä aika vain katosi jonnekin. No, onneksi kesiä tulee jatkossakin, josko ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Netin mukaan niitä vietettiin lähinnä länsirannikolla ja sieltä levinneet koko Suomeen. Miksi? Paras oli, kun ukko nauroi, että suomalaiset haikailee ensin koko talven kesän perään ja sitten ne juhlii, kun kesä loppuu... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Se talvinen joulu-Porvoo on vielä kokematta...

   Poista
 3. Oi, kävitte vihdoin Porvoossa! Olisit ottanut yhteyttä, niin oltaisiin voitu nähdä. :) Minähän asun nykyään Porvoon kupeessa, vaikkei se kotikuntani yhäkään ole. Sinä, Vivi Vinna ja minä ollaan ennenkin jaettu Porvoo-rakkautemme ja meinattu, jospa mentäisiin sinne joskus yhdessä. Ehkä seuraavalla kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, saatiin tällekin kesälle ujutettua Porvoon reissu. Olisi ollut kiva nähdä, vaan tällä kertaa mukana oli vanhempi kummitätini ja lämpimän sään vuoksi ei viitwitty kovin pitkäksi päivää venyttää. Täytyy muistaa, jos saisi tänä vuonna aikaan sen jouluisen Porvoon päiväretken...

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!