keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Tukka hyvin, kaikki hyvin - Pelo bien, todo bien

Niin monta face-päivitystä ja blogikirjoitusta olin jo lukenut uusista hiuslookeista, että ryhdyin ajatuksesta totetutukseen minäkin. Mielessäni siinteli kuva tummasta suklaanruskeasta pohjasta vaaleilla / toffeenvärisillä vivahteilla ja kerrostetulla leikkauksella.

Tantas actualizaciones en el Facebook y textos en los blogs había ya leído sobre pelos nuevos que quería también realizar mis planes. Tenía en mi mente un imagen de pelo chocolate oscuro con toques claros / color caramelo y un corte en capas.

Suunnittelin tekeväni kaiken itse, koska olin aiemminkin käytännössä aina värjännyt ja leikannut itse hiukseni. Jopa kerrostetusti (ja onnistuneesti) olen leikannut muutaman kerran. Suklaat sain päähäni, mutta homma tyssäsi raitoihin. Kauppojen joka ikisessä jonkin sortin raitapaketissa tuntui lukevan, ettei tuote sovi keskiruskeita hiuksia tummemmille.

Había pensado hacerlo todo yo misma porque practicamente siempre antes he cortado y teñido mi pelo. Incluso en capas (y con éxito) he cortado un par de veces. Ya conseguí el color chocolate pero el proyecto se paró en los toques claros. Casi todos los paquetes de mechas en los súper ponía que no se podría usarlo en pelo más oscuro que castaño claro.

Pari kauhukertomusta netistä oransseiksi tai vihreiksi värjäytyneistä tai irroneista hiuksista luettuani mietin, että kyllä taitaa helpoimmalla päästä astelemalla kampaajan pakeille. Ongelma oli, että ei minulla ollut hajuakaan minne, kun en ole vuosikausiin kotikaupungissa kampaajalla käynyt.

Después de leer historias de pesadillas sobre pelo teñido en naranja o verde o incluso caído, pensaba que quizás lo más fácil sería ir a una peluquería. El problema fue que no tenía ni idea dónde ya que fue hace años la última vez que fui a peluquería en esta ciudad.

Päädyin Emmye's-parturi-kampaamoon, sillä mieleeni muistui muutaman vuoden takainen lehtijuttu uudesta kampaamosta, jota pyörittävät nuoret ja kovin iloisen ja sympaattisen oloiset yrittäjät. Netin kuvien ja kommenttien perusteella paikka olisi kokeilemisen arvoinen.

Elegí la peluquería Emmye's por un artículo que recordaba haber leído hace algunos años sobre una nueva peluquería con empresarias jóvenes que parecían alegres y simpáticas. Según las fotos y opiniones en internet parecía valer la pena probarla.

Eikä kyllä tarvinnut pettyä. Selkeän epäselkeä kuvaukseni toiveistani kuunneltiin tarkkaan tarkistaen jokainen yksityiskohta. Apuna oli pari pinterestistä kaivamaani kuvaa. Annoin Emmin ammattilaisena hioa suunnitelmat valmiiksi ja palkinnoksi käynnistäni sain kauniin kiiltävät, kerrostetut hiukset lämpimän kuparisin vivahtein. Lomakikkuratkin Emmi vielä loihti hiuksiini!

Y no me decepcionaron. Escucharon atentamente mi descripción claramente inclara sobre lo que quería chequeando cada detalle. De ayuda teníamos un par de fotos que había buscado en pinterest. Dejé Emmi de profesional afinar los últimos detalles y de premio por mi visita tengo pelo brillante en capas y con toques calientes de tono cobre. ¡Emmi me puso hasta unas ondas por vacaciones!

Eipä tarvitse seuraavan kerran miettiä minne suuntaa, kun tulee tarvetta tehdä tukkataikoja.

Pues en el futuro no hace falta pensar dónde ir la próxima vez que quiero pelo nuevo y bonito.


(Kuvat Emmi / Emmye's - Las fotos Emmi / Emmye's)



10 kommenttia:

  1. Vau, siun hiuksista tuli tosi upeat. Siulla on kyllä kadehdittavan tuuheat ja pitkät hiukset. :) Kiva, kun menit kampaajalle noin monen vuoden tauon jälkeen. Ihan huippua, että kokemuksesi oli hyvä ja tulos noinkin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kampaajakin tuumi, että mulla on hiuslaatu, joka jaksaa kasvaa. Hauskasti näkyi ennen värjäämistä, kuinka viime vuodesta oli kasvanut n. 10 cm, kun vuosi sitten Kanarialla laitetut raidat oli "valuneet" päälaelta sen verran alemmas. :D

      Poista
  2. Voi miten kauniit hiukset!! ❤ On niin ihana uudistaa lookia ja hiukset jotenkin kehystää koko olemuksen 😍 En oo käynyt aikoihin kampaajalla, kun vähän kasvatan hiuksia, mut kaipaan niin paljon miun lyhyitä hiuksia, joissa on jotain pientä asennetta! Nyt nää vaan on sellasessa välitilassa 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma! Lyhyt rock-tukka olis magee, kun tietäis miltä se omassa nassussa näyttää... Ei näissä pitkissäkään kyllä valittamista ole. Mulla on otsis aina jossain välitilassa, kun en osaa päättää onko sitä vai ei... :D

      Poista
  3. Vau, tosi hienot tuli! Ihan kuin jollain hiushuippumallilla tuossa jälkeen-kuvassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitos! <3 Olin kyllä itsekin vähän hämmästynyt, kun näin kuvat... Ei sitä jotenkin itse tajua, kuinka pitkä toi letti oikein onkaan!

      Poista
  4. Vau miten upea! Minunkin pitäisi mennä pitkästä aikaa kampaajalle. Olen värjännyt luonnonväreillä, mutta ne lähtevät niin nopeasti pois. Leikatakin pitäisi vähän. Minulla on ehkä yhtä pitkät kuin sinulla (ei ole muuten koskaan ollut näin pitkiä), mutta varmasti ohuemmat. En silti raaski vielä niitä ihan lyhyiksikään leikkauttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Napsaise vähän pois, niin ei lyhene liikaa, mutta saa taas voimaa kasvaa.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!