lauantai 7. maaliskuuta 2020

Lista 10/52

10. Luettele kaikki ne ihmiset, jotka piristävät sinua
10. Haz un listado de personas que te alegran el día

Joka päivä mua piristävät mun koirat. Ihmisiä piti luetella, mutta jos joka päivä jaksaa pitää mut iloisena ja huonoina päivinä osaa lohduttaa, niin paikka listalla on mielestäni todellakin ansaittu.

Todos los días me animan mis perros. Yo sé que tenía que ser personas pero si todos los días me tienen alegre y saben consolar en días tristes creo que han ganado su puesto en esta lista.

Mieheni osaa myös piristää päivääni. Pienet yksityiskohdat ja meidän (huonot) vitsit nostavat takuusti suupielet ylöspäin. Hän tuo asiat oikeisiin mittasuhteisiin, jos olen onnistunut paisuttelemaan ongelmiani turhan suuriksi. Ja juuri yksi päivä hän tuumi, että meidän onnen yksi "salaisuus" on, että saamme toisemme nauramaan.

Mi esposo también me sabe alegrar el día. Pequeños detalles y nuestros chistes (malos) garantizan la sonrisa. Les da valor justo a los problemas que he pintado enormes. Y un día pensaba que "un secreto" de nuestra felicidad es que nos hacemos reir.

Äitini on aina valmis seikkailuihin ja lähtee lyhyehkölläkin varoitusajalla geokätköille / hiihtämään / pelaamaan frisbeegolfia / pyöräilemään tai ihan minne vaan! Äidin huumori ja ajatusmaailma on samanlainen kuin mulla ja meillä on kyllä aina hauskaa mitä sitten ikinä keksitäänkään.

Mi madre siempre está preparada para aventuras e incluso en breve plazo sale a buscar geocaches / esquiar / jugar al discgolf / hacer una vuelta en bici ¡u otra cosa! Su humor y forma de pensar son similares al mío y siempre lo pasamos bien lo que sea que se nos ocurre.

Paras ystäväni Hehku asuu Tampereella emmekä näe kauhean usein, mutta Hehkun blogitekstit ovat piristävää luettavaa ja niin ovat myös silloin tällöin s-postiin tipahtavat hauskat viestit. Meillä on samanlainen kieroutunut huumorintaju ja ymmärrämme toisiamme jo puolesta sanasta.

Mi mejor amiga Hehku vive en Tampere y no nos vemos tan a menudo pero me gusta leer los textos en su blog igual que los mensajes divertidas que a veces me manda por e-mail. Tenemos el mismo sentido de humor torcido y nos entendemos solo con mirarnos.

Töissä mulla on paljon paljon ihania työkavereita; nuorempia ja vanhempia ja yhden heistä nappasin mukaan luokkani luokkaretkelle kolme vuotta takaperin. Meillä oli niin huikea Amsterdamin reissu nuorten kanssa, että päätimme ottaa saman uusiksi joku vuosi. Se vuosi on tullut ja tänä keväänä suuntaamme hänen luokkansa kanssa Espanjan Aurinkorannikolle. Tulemme hyvin juttuun keskenämme ja meillä on samanlaiset mielenkiinnon kohteet ja melkein voisi sanoa, että me ollaan naapurikylien tyttöjä!

En el trabajo tengo muchísimos compañeros simpáticos; tanto jóvenes como mayores y llevé una de ellos conmgo y mi clase a Amsterdam hace tres años. Fue una excursión inolvidable y decidimos volver a hacerlo algún año. Ha llegado ese año y esta primavera voy con ella y su clase a Costa del Sol. Nos entendemos bien y nos interesan las mismas cosas ¡y casi se podría decir que somos chicas de pueblos vecinos!

Vapaa-ajalla yksi jokaviikkoinen harrastukseni on kuntosali. Meillä on ihana kolmen naisen porukka ja käydään yhdessä tunneilla ja viestitellään facessa, jos joku ei pääsekään tulemaan. Kannustetaan toinen toisiamme ja pidetään toinen toisillemme paikkaa takarivissä. Meidän salille on muutenkin aina mukava mennä, kun kaikki moikkailee ja hymyilee tunsi sitten enemmän tai vähemmän.

En mi tiempo libre uno de mis pasatiempos semanales es el gimnasio. Tenemos un grupo maravilloso de tres mujeres y vamos juntas en las clases. Mandamos mensajes en el facebook si alguien no puede venir a la clase. Nos animamos y nos guardamos sitio en la fila trasera. En general me gusta nuestro gimnasio porque todos se saludan y sonrien, da igual si le conoces o no.


4 kommenttia:

  1. <3
    Tämä on siinä mielessä mahdoton lista, että joskus piristys voi tulla ihan tuntemattomaltakin ihmiseltä. Ei siis mitenkään voi luetella kaikkia! (Ja mun mielestä koirat kuuluvat listalle ihan ehdottomasti. Minähän laittaisin listalle kissatkin - ja kaiken lisäksi täysin tuntemattomat kissat - eli netin kissavideot, jotka hyvin usein piristävät minua kovasti!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän tässä olikin yksi ongelma se rajaaminen. Blogeista / työpaikalta / telkasta / radiosta / somesta löytyy paljon piristyksiä, mutta ei niitä voi kaikkia alkaa tähän luetella.

      Poista
  2. Tästi tuli jotenkin erityisen hyvä mieli. Paljon ihania ihmisiä elämässäsi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Sun blogitekstit on muuten myös päivien piristyksiä! Ne on elämänmakuisia, mutta pilke silmäkulmassa.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!