lauantai 4. huhtikuuta 2020

Lista 14/52

14. Tee lista asioista, joihin suhtaudut intohimoisesti
14: Haz un listado de cosas que te apasionan

Tässä "karanteenin" aikana olen huomannut, että treenaaminen on yksi näistä. Onneksi yksi tuttu vinkkasi Fressitv:stä, sillä siellähän on tuntitolkulla vaikka mitä treenejä viikon jokaiselle päivälle! Yksikin ilta vetäisin kolme ohjattua tuntia - puolitoista tuntia putkeen. Ja nyt olen onnesta soikeena, kun meidän sali ilmoitti vuokraavansa välineitä. Mä aion hakea ens viikolla itselleni pumppitankosetin, aikalailla kaikkea muuta meiltä jo löytyykin.

Durante "la cuarentena" me he dado cuenta de que entrenar es una de estas. Por suerte una conocida me dio la pista de Fressitv porque ¡allí tienen varias horas de diferentes tipos de clases de gimnasio para todos los días de la semana! Una noche participé en tres clases - una hora y media seguidas. Ahora estoy más que feliz que nuestro gimnasio empieza a alquilar equipamiento. Voy a buscarme un set de body pump la semana que viene, ya tenemos casi todo lo demás necesario en casa.

Samaan sarjaan menee varmaan tanssi. Liikuntaa / urheilua sekin. Kun tanssin, niin sitten tanssin täysillä. Ja että ottaa aivoon, jos joku tanssilaji ei menekään heti kaaliin. Näitäkin hetkiä on tullut koettua ja se sitten ottaa koville.

Me da que otra cosa similar es el baile. También es una forma de deporte. Cuando bailo lo hago a 100%. Y como te toca las narices si te encuentras con alguna modalidad que no entiedes inmediatamente. He tenido esos momentos y han sido duros.Jos taas ajatellaan intohimoa rahankäytön kannalta, niin ehkä tuo iso arkkupenkki täynnä lankoja viitaa siihen, että käsityöt ovat yksi intohimoni. Välillä tulee hiljaisia jaksoja, mutta sitten kun puikot kaivetaan esiin, niin valmista syntyy suht sutjakasti. Oli sitten kyse neulomisesta tai ompelemisesta, tykkään useimmiten tehdä ilman valmista ohjetta; joko täysin omasta päästä tai sitten ohjetta mukaillen.

Si pensamos la pasión en punto de vista de dinero, creo que la caja de plástico enorme llena de lana refiere a que las manualidades son una de mis pasiones. A veces hay épocas de pausa pero al sacar las agujas prontito ya tengo algo hecho. Sea tejer o coser me gusta hacer sin instrucciones; o totalmente sin o variando las instrucciones que tengo.

Vapaa-ajan käyttöä ajatellen matkailu voisi olla yksi mihin suhtaudun intohimoisesti. Matkojen suunnittelu tehdään asiaankuuluvalla hartaudella ja siihen käytetään kuukausia ennen varsinaista matkaa. Tähän voi sisällyttää myös lähimatkailun, sillä tykkään etsiä uusia paikkoja lähiseuduilta tutustuttaviksi ja vierailtaviksi.

Y si se piensa desde el punto de vista de tiempo libre, los viajes podrían ser una de mis pasiones. Me gusta planear los viajes con minuciosidad y meses antes de salir al viaje. Aquí también van los viajes a sitios cercanos porque me gusta buscar y encontrar sitios nuevos para visitar también cerca de casa.


Ei oo Koli, ihan kotikaupungista. - No es de Koli sino de nuestra ciudad.

4 kommenttia:

 1. Mää kokeilin eilen FressiTV:n vatsa-peppujumppaa. Muistui taas mieleen miksi en harrasta liikuntaa; ei tarvinnut kuin pari minuuttia huhkia niin laukesi migreeni. Kroppa tarttis liikuntaa mutta pää ei kestä. :( No, huomenna ois zumbaa ja joogaa, voi olla että jompi kumpi niistä sopisi paremmin (ainakin kahden minuutin ajan). Mutta tosi hyvä kyllä tommonen tv on, en sitä sano. Hieno keksintö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi se on vetäny otsasuonet pullollaan... ;)
   Onneksi siellä on tooooosi paljon kaikenlaista. Ja viritin vielä joululahjaksi saadun kannettavan nuorisokajarin läppäriin, niin johan oli eilisellä dance-tunnillakin jytkettä! :D

   Poista
 2. No nyt meni kyllä niin yksiin, ettei ole tosikaan. Mulle kanssa liikunta on elämässä numero ykkönen. Voisin harrastaa sitä vaikka kuinka paljon (ellei olisi fyysisiä rajoitteita), mutta voisin myös opiskella aiheesta rajattomasti. En koskaan kyllästy treeniaiheisten videoiden katseluun tai kirjallisuuden lukemiseen!

  Neulominen löytyi pitkän tauon jälkeen uudestaan tän koronan aikana. Olen saanut aiemmin kyynärpääni kipeäksi neulomisesta, mutta nyt kyynärpää on kestänyt yllättävän hyvin, ja sukkia on syntynyt kuin liukuhihnalta. Ja langoista en uskalla edes puhua, kun vähän piilottelen niitä ukkelilta. :-D Eilen piti etsiä lankalaatikosta (joka on mullakin tosi iso) lankoja seuraaviin sukkiin, ja levitin langat sängylle. No eiköhän ukkeli osunut paikalle, jolloin hää kysyi, että mikäs kauppa täällä on. :-D Mutta ompelemisesta en pidä!

  Matkustaminen... sitä kyllä kaipaan. Mutta minäkin olen sellainen, joka osaa nauttia matkailusta ihan lähiseuduillakin. On kiva tutkia lähialueita ja löytää uusia mielenkiintoisia paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arveinkin, että täällä vois olla yhteneväisyyksiä. Tosin neulomisella nyt vähän yllätit. Oikea asento on tosi tärkeä neulomisessa(kin), samaa puikkokyynärpäätä on valittanut moni. Itsekin saan jumiin välillä milloin mitäkin, kun puoli-istumakylkiasennossa sohvalla useimmiten neulon. Selkä suora ja pysty ja hartiat alas, kyynärpäät kylkiin - silloin pitäis pelittää.

   Ja voi kuin mä oon jo päässäni suunnitellut monenmoista reissua ajalle "sitkunkorona"...

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!