tiistai 14. heinäkuuta 2020

Kamerahifistelyä osa II - Guerra armamentista fotográfica parte II

Joo. Niin siinä kävi. Hehkuvainen jo vähän tätä uumoilikin... Ostin vielä toisen, tujumman harmaasuotimen. Uusi suodin on ND1000, eli laskee moninkertaisesti vähemmän valoa läpi kuin aiemmin ostamani ND 16

Pues pasó loque Hehkuvainen ya sospechaba... Compré otro filtro para la cámara, uno más fuerte. El nuevo es ND 1000 que significa que dejar pasar mucho menos luz que el ND 16 que compré primero.


Veljeni on taasen osasyyllinen ostoksiini, koska kysyttyäni tän ostoksen järkevyydestä ja saatuani "ostoluvan" sain myös suosituksen ostaa kolmijalka, jotta kamera pysyisi vakaampana kuvia ottaessa. Tilaukseen lähti siis myös Gorillapodin kolmijalka, joka mahtuu kätevästi pienempäänkin reppuun ja sen vääneltävät jalat saa vaikka puun oksan ympärille.

Mi hermano tiene parte de culpa a mis compras porque cuando le pregunté si lleva razón comprar este filtro y después de que él me dio "el permiso" me recomendó comprar un trípode para mantener la cámara estable a la hora de sacar las fotos. Por eso añadí a mi cesta de compra un trípode Gorillapod que es pequeño y cabe en la mochila y sus patas flexibles puedes atar a un ramo de árbol si quieres.

Molempia on testailtu ja tässä kuvia eräältä kesäpäivän retkeltä Immilän ja Kumian myllyille.

He probado los dos y aquí algunas fotos que saqué un día de junio en nuestra excursión a los molinos de Immilä y Kumia.







4 kommenttia:

  1. Upeita kuvia taas!

    Onko tuo ekassa kuvassa näkyvä juttu siis se kolmijalka? Luulin sitä ensin joksikin seksileluksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'D ...jo kolmas pervo... Mieheni ja eräs entinen koulukaverini luulivat sitä myös joksikin härömmäksi vekottimeksi... Juu se on se kolmijalka, joka olis kai pitänyt kuvata "työssään", ettei tulis outoja mielleyhtymiä.

      Nyt on menossa kaverin vinkkaama Kamerakoulu (https://kamerakoulu.fi/peruskurssi), jotta osais ehkä kuvata muutakin kuin vellivettä...

      Poista
  2. Nonni, mitä mää sanoin... :D Nyt se kuvaa vellivettä siellä ja täällä, aina vaan kun vettä jossain näkyy. :P Ja hyvinhän sää jo nyt kuvaat toki muutakin, täällä blogissakin on näkynyt jo vaikka kuinka paljon kuvia! Tähtää ja laukaise, se on mun motto kuvauksen suhteen, pitkälle pärjää silläkin. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä... Tulossa juttu yhdeltä meidän päiväreissulta ja sielläkin ukkeli yhdessä paikassa tuumi, että "Nyt mä tajusin miks me tultiin tänne..."

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!